reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:szok::szok::szok: szok ile naskrobałyście przez te niecałe 3 dni a to dopiero jeden wątek:-):-D Widze ze wszystkie na szczescie jeszcze w dwupaku i dobrze!!! życze Wam wszystkim duzo zdrówka i trzymajcie sie dzielnie!!!
Magdziaro trzymam kciuki za Olka!!!
A wiecie juz moze co z Lilianą? Bo jak czytałam to chyba mam miec cc? :szok:
Ja dzisiaj posapałam do 11 bo przez ten remont musiałam juz o 6-7 sie zrywac...
Kurcze nie wiem czy ja zdaze ze wszystkim... u mnie w mieszkaniu ''trolownia'' jak skoncza to bedzie kupa sprzatania a jeszcze tyle zakupów i w ogolepranie prasowanie- masakra wszystko na mnie czeka -chyba sie załamie psychicznie no i fizycznie... juz nie mam siły ale u tesciów bede leniuchowac i moze troszke podładuje baterie...:sorry2:

reklama
Cześc dziewczynki, ja już po targu wyszperałam znó pare rzeczy dla maluszka za całe 5 zeta (ogrodniczki nexta, bluzę dresową i koszulkę), poza tym kupiłąm karkówkę bo M chce jutro u babci nad wodą zrobić grilla (żeby tylko nam pogoda dopisałą), poza tym obiad zrobiłąm wczoraj więc dziś tylko przygrzać.
Dziś śnił mi się las i grzyby (prawdziwki) może dlatego, że wczoraj robiłąm grzybową :-Dhihi
Noc nieprzespana - pobudki co godzinę na siusiu na przemian z duszącym kaszlem.
Dzwoniłam dziś do gina z zapytaniem o ten antybiotyk i czy nie zaszkodzę dzidziusiowi, ona na to żebym tak jak internista kazał poczekac ze 3 dni jak będzie gorzej to brać. Poza tym już teraz dzidzi nie powinno zaszkodzić. Jestem spokojniejsza:tak:Kazała się kurować bo musze wyzdrowieć do porodu - w końcu nie mogę być osłabiona a poró to duży wysiłek:tak:
Magdziarko podziwiam Twoją energię ja już padam :crazy:
Ledwo doczłapałam się z targu do domu, ale jakoś trwam kicham kaszlę biorę tabletki i płucze gardło moze przejdzie;-)
Magdalenkakol nie rozpakowywuj się nam kochana, jeszcze troszkę
Joaś zwolnij na tych schodach kochana:tak:niech ktoś Ci pomoże nie warto teraz się tak przemęczać, wiem co mówię :tak: Jak tylko mam większa werwę do pracy to zaraz skurczyk i łóżko:tak:
A co z tą pełnią?

Snoopy trzymaj sie dzielnie!!!!
Lorcia ciesze sie ze wizyta ok!
Głuszku bardzo ciekawa i przydatna stronka!
Ja mam wizyte 26 maja- i w koncu dowiem sie czy mam jakies rozwarcie czy tez nie?! no i na ktg pierwszy raz bede szła pod koniec nastepnego tygodnia- W KONCU! :-)
Wczoraj tez odbyłam pierwszą rozmowe ze swoją położną... spoko babeczka- konkretna :-) a mam pytanko do was- ile u was w miescie daje sie połoznej kaski?

Snoopy trzymaj się kochana:-D
Lorcia mam nadzieję, że dotrwasz do tego 28 trzymam kciukasy;-)
Joasia odpoczywaj i nie dawaj się, a na kręgosłup to może ciepły prysznic by pomógł? Zmykam na pocztę i dokupię truskawek bo już pół kg pochłonęłam ale zamiast drugiego śniadania, ale mnie wzięło mówię wam.
Poza tym pranie pokrowców od wózka i nosidełka i może zdążę poprasować.
Odezwę się później.
Buzialki:laugh2:

Aniknulka trzeba prać pokrowce do wózeczka i fotelika?? W ręku czy normalnie w pralce?

Snoopy trzymam za Ciebie i dzidzię kciuki.

Dzień dobry wszystkim:blink:ja właśnie wróciłam z (chyba) ostatnich bobikowych zakupów - mam nadzieję, ze tym razem kupiłam wszytko, ale pewnie wyjdzie w praniu jeszcze milion drobiazgów :sorry2: u nas leje, leje i na dodatek leje:-p wiec widok za oknem naprawdę motywujący do czegokolwiek, ja bym najchętniej zwinęła się spać:sorry2:
o co z tą pełnią chodzi??

U mnie nie pada, ale pogoda szaro-bura i nic się nie chce. Od rana leżałam w łóżku i stwierdziłam, że muszę coś porobić bo kota dostanę:sorry2: tylko mam taaaaaakiego lenia :zawstydzona/y: podziwiam Was pracowite mróweczki :tak:
chociaż z drugiej strony mam ostatnie tygodnie na lenistwo, bo potem nie będzie zmiłuj :-D:-D:-D

witajcie wszystkie. Siedzie sobie w domciu całymi dniami i postanowiłam poszukać jakiegoś forum kto mnie zrozumie. mam nadzieje że znalazłam. ale widze że jest tu dużo wątków i baaardzo dużo postów i nie wiem czy będe w stanie wszystko przeczytać. a pogoda beznadziejna.

reklama
spróbuje sie tu wcisnąć miedzy Was. jestem w pierwszej ciąży i przebiega bez żadnych zakłóceń. właściwie gdyby nie brzuch i ruchy dziecka to wogule nie zauważyłabym że jestem w ciąży. do porodu jeszcze mieiąc a ja jużjestem całkowicie przygotowana. :-) czekam na tą mo:tak:ją kruszynke.

Do góry