reklama
:-)Witam w niedzielny poranek. wiecie co dziewczyny. Często tak jest( nie tylko u ginekologa) że wychodzimy z niedosytem informacji. Ja staram się się przed wizyta zapisywać sobie pytania, które mnie nurtują. Grunt to nie bać się pytać. A swoją droga lekarze też mogliby być bardziej wylewni i opowiadać nam wszystko dokładnie. Szczególnie jeśli się chodzi prywatnie i co miesiąc daje się komus zarobić umówmy się niemałe pieniądze.
Mam małe pytanko. Piszecie( niektóre ), że macie niskie ciśnienie ja też mam np 80 na 50 i umieram z bólu. Jakie tabletki przeciwbólowe można brac w ciąży? Wiem, że najlepiej żadnych. Dotychczas wytrzymywałam ale zdarza się że ból jest nie do wytrzymania. I jeszcze co wam pomaga na zgagę? pozdrawiam
Mam małe pytanko. Piszecie( niektóre ), że macie niskie ciśnienie ja też mam np 80 na 50 i umieram z bólu. Jakie tabletki przeciwbólowe można brac w ciąży? Wiem, że najlepiej żadnych. Dotychczas wytrzymywałam ale zdarza się że ból jest nie do wytrzymania. I jeszcze co wam pomaga na zgagę? pozdrawiam
azile29 Twoje maleństwo leży zupełnie jak moje na USG w 12 tygodniu. Zamiast wygodnie na pleckach to tak jakby pompki robiło. Mnie to rozbawiło a lekarz powiedział o jakiś siłacz. Za to mojej sąsiadki maleństwo na ostatnim USG stało na głowie. Śmieszne te nasze maleństwa!
Hej z tego co wiem stetoskop mozna kupić w sklepach ze sprzętem medyczny. Ale ceny chyba nie są takie niskie myslę że taki profesjonalnyDziewczynki a gdzie można kupić stetoskop i jak cenowo to stoi?
bo ja nadal czekam na kopniaka :-(
200 zł . Może sprawdx na allegro. A chyba najlepiej jednak poczekać...bo póxniej sięnie przyda( chyba że w kolejnej ciąży) pozdrawiam!
ps. Ale znalazłam też takie tanie stetoskopy w sklepie internetowym od 12 zł już ale nie wiem czy będą Ok. W sumie za taką kasę niecierpliwe mogą się zaopatrzeć link Stetoskop - NAJLEPSZE CENY - Stetoskopy, sklep medyczny, sklep internetowy, sklep medyczny, sklep internetowy
reklama
Podziel się: