reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wszystkie mamusie o poranku!!!!!!

Jeden dzień przerwy a czytania :szok:, macie niezłą smykałkę do pisania:tak:.
Magdziarko świetnie , ze już jesteś, teraz to tylko lepiej musi być. Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).

Iwosz masz słodka i piękną córeczkę!!!!!!!!!!!

Joaś odpoczywaj i trzymaj sie, już nie długo będziemy miała dzidzie przy sobie.

A ja czuje sie dość dziwnie. łóżko niestety przestało być moim ulubionym miejscem. :-(Jak sie położe to strasznie bolą mnie pachwiny i dół brzucha, przewracanie jest okropne:szok::crazy:. A kręgosłup już ma doć ciągłego lerzenia na bolu. Tak już bym polerzała sobie na brzuszku:-p. Ach ach ach , ale juz nie długo. Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy:baffled:.

reklama
:-DWitajcie kochane - nie było mnie przez weekenda, troszkę sobie odpoczęłam.Przyznam, ze martwię się o swoje samopoczucie, przez cały weekend mialam potworne skurcze.
Szykuje sie do lekarza, dzisiaj ostatnia wizyta, ktg, usg itd - dostanę pewnie juz skierowanie do szpitala( na cesarkę ) więc już czuje jak się zblizam ku koncowi tej długiej drogi :tak:

Iwoszku - masz śliczną córcię!!! Mała księżniczka!!!

:rofl2:Pozdrawiam Was serdecznie - relacje z wizyty opiszę wieczorkiem jak wrócę - Papa

dzień dobry mamusie:happy::happy:mysle że wszystkie jeszcze w dwupaku:tak::tak:
Aniknulka, trzymam kciuki za ktg żeby było dobre:tak:
widzę moje drogie że każda za nas ma coraz więcej objawów porodowych:tak::tak:
a ja się dowiedziałam że mogę zdawać egzamin państwowy po stażu nie kończąc jego, termin jest między 1 a 15 września, chyba siąde przez te trzy tyg do porodu i pouczę się, bo z dwójką dzieci to bedzie meksyk, a to jednak baaaaardzo obszerny materiał:szok::szok::szok:

Jak bedziecie w szpiatlu to wasi M pomyja okna, posprzątaja, ...etc...etc...dostana mega szału jeżeli chodzi o czystośc:tak::tak::tak::tak:

Mój to mi raczej nie posprząta o nawet nie wiem czy się wyrwie do mnie na poród ale co tam mam jest blisko poza tym przez pierwsze dni to się raczej leży a nie przyjmuje gości :-)

Magdziarko - super, że nasze trzymanie kciuków przyniosło efekt ;-) Teraz nikt nie odważy się kwesionować nadprzyrodzonych mocy Czerwcowych Mam! Buziaki dla całej Twojej Rodzinki - odpoczywajcie :-)

Niech moc będzie z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdziarko . Widzę że wczoraj odpoczywałaś:-).

Cały czas mam bóle jak na miesiączke i brzuch twardy jak kamień i to szczególnie w nocy:baffled:.

Azile przewalałam się pół dnia w łóżku potem zakupy, które mieliśmy zrobić w sobotę:-Di usnęłam chyba ok 21.

Ale miałam to co Ty ...obudziłam się z twardym brzucholem i taa:szok:kimi bólami jak na miesiączkę...z przerwami - skurczyki były po ok 20 sekund potem puszczało i znowu tak z 8 razy...ale do wytrzymania.

Dobrze..czas na śniadanko. Olek został dzisiaj ze mną bo chcę mu dietkę utrzymac, a w zerówce wiadomo, co dostaną. Mam dzisiaj ambitne plany. Pranie już się kotłuje, w tym pokrycie od Olka fotelika. Potem foteliki poznoszę do auta. Muszę bagażnik opróżnić - bo inaczej wózek mi nie wejdzie..mam tam sajgon( płyny do spryskiwaczy , oleje itp - wszystko pójdzie do piwnicy) .Mam tez zamiar sprzątnąć tzw. wózkownię. Czekam też na szafeczkę. No i jak to wszystko zrobię - to moge iść rodzić hiiiiiii.

Miłego poranka!!!

reklama
Do góry