reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie pogoda ma znaczenie jeśli chodzi o ruchy tylko że u mnie jak jest deszczowo i ospale to moja wyjątkowo bryka i nogami pyka i rączkami po pęcherzu

reklama
Pewnie tak ostatnio jestem strasznie zakręcoan a wczoraj i dziś to chyba dostałam świra bo przestawiałam kwiaty, prałam i ogarniałam w domu, z takim uczuciem że moge nie zdążyć :szok: tylko na co? Już tak mało czasu zostało a nawet jak sprzątnę to za tydzien znów syf i witaj w takim bałaganie maluszka:wściekła/y:

ja wczoraj kupiłam truskawki w lidlu ale nic szczególnego ,dodałam do nich bita smietanę i byłu już trochę leprze ale sam ten zapach ;-)

Ja akurat mam duuże pole truskawek może mąż mi przywiezie łubianeczkę jak przyjedzie odwiedzić córeczkę

Pewnie tak ostatnio jestem strasznie zakręcoan a wczoraj i dziś to chyba dostałam świra bo przestawiałam kwiaty, prałam i ogarniałam w domu, z takim uczuciem że moge nie zdążyć :szok: tylko na co? Już tak mało czasu zostało a nawet jak sprzątnę to za tydzien znów syf i witaj w takim bałaganie maluszka:wściekła/y:
kochana spokojnie dasz rade a maluszek na pewno ci wybaczy bałagan :tak: naj ważniejsze nie denerwować się teraz :tak:

Moja mała prawie przez cały dzień spała, ale za to wieczorem musiała się obudzić i przeciągać :baffled: pupa z prawej, stópki z lewej, a główka w szyję :szok: a teraz śpi, uff :-D:-D:-D

Ja mam to samo - dziś wyczyściłam akwarium, jeszcze łóżeczko w piwnicy więc mam trochę spraw , nie mówiąc o kurzu który non stop do wycierania no i pranie , prasowanie , ach ale z drugiej strony jakby człowiek tak już miał wszystko gotowe i wystarczyłoby tylko leżeć i czekać to tez bym fijoła dostała

reklama
truskawki, mmmmmmm, nawet nie mówcie :-D:-D:-D na arbuza też mam chrapkę, ale nie będę mogła sobie na niego pozwolić, bo muszę ograniczać płyny, żebym tak nie puchła :-( ale za to mąż pozwala mi w końcu jeść lody :-p

Do góry