reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj jak ja dawno nie jadłam lodów..................:-( nie dość, ze cukrzyca to jeszcze to nieszczęsne gardło, ale jutro mam KTG więc zapytam lekarza czy może coś poradzić na te gardłowe dolegliwości

reklama
kochana spokojnie dasz rade a maluszek na pewno ci wybaczy bałagan :tak: naj ważniejsze nie denerwować się teraz :tak:

Aniu Jola ma rację, a z drugiej strony co Twój ślubny będzie przez te 2-3 dni w domu robił? Ściereczka, odkurzacz i do roboty :-D mój już zpowiedział, że jak będę w szpitalu to każdy zakamarek wysprząta :tak: dlatego teraz nawet mnie kurz nie rusza ;-) tym bardziej, że ciągke remont w trakcie :baffled: a pomyslec, że gdyby nie studia i absorbująca praca, dawno byłoby juz po :sorry2:

Dzięki dziewczynki za wsparcie:tak::-D:tak: lepiej jest się wygadać Wy zawsze zrozumiecie a ze mnie to się śmieją i tylko dokuczają w domu:-:)wściekła/y::-( że mam humory i przejdzie to na małego:-:)wściekła/y::-(

No i teraz czerwcówki wysyłają mężów do tesco po arbuzy, lody i truskawki :-D:-D:-D
(żeby to bliżej mnie takie całodobowe sklepy były, to mężulek by ganiał, a tak szkoda mi go wysyłać kilkanaście km od domu :sorry2:)

kurde to w Krakowie upłał i duchota niesamowita.....
mój zawsze w miare spokojny raczej pogoda nie ma na niego wpływy - za to to co zjem to ma!!!! po czekaoladzie szaleństwo!!

Tak z innej beczki dzisiaj z Ł robilismy zakupy związane z remontem :-) i kolor farby do pokoju maluszkowego to wrzos z niebieskim (2 sciany takie i 2 takie ) bedzie zimny pokoj ale to dobrze bo u nas w domu jest gorąco, z koleji do duzego pokoju tak jak napisałam na innym wątku kupilismy indiańskie lato- bardzo ładny kolor :tak: I kupiliśmy juz karnisze tez bardzo ładne i lampy jedną do nas a drugą do pokoju maluszkowego :-D taka słodka Ł bardzo był za tą lampą :-D:-D:-D jak juz skończymy remont to wstawie fotki :tak: przez te zakupy mam nogi jak słoń-takie spucnięte... zaraz ide sie położyc- bo jutro od 8 przychodzą robotnicy ;-) w koncu :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Iwosz malutka jest słodka.
Ja sie melduje ze dalej zyje. Coraz gorzej ze mna. Skurcze mam dosc czesto. Sa raz bolesne raz mniej. no i te nieszczesne nogi ktore puchna i bola jak nie wiem co.

Do góry