reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bardzo mi przykro dziewczynki,ze tak was mecza te skurcze i bole szkoda bo jak cos boli to niechce sie nic robic bardzo wam wspolczuje,mi czasami sie tez przytrafia,ale po jednej nospie przechodzi,pozdrawiam was goraco i odpoczywajcie duzo;-);-);-);-);-)

ja na moja szyjkę to nie mam co patrzeć bo w ogóle jej prawie nie ma:no::no::no::no:
czy Wy macie takie mocne bóle w krzyżu, kości ogonowej i kulszowej, ?:baffled::baffled: nie wspominając juz o łonowej:no:
dzisiaj nerki mocno mnie bolą:crazy:
zariowac idzie:wściekła/y::wściekła/y:

Aniu mi się znów bóle bioder odzywają :baffled: a jak dłużej leżę (a teraz muszę :-() to przekręcenie się na drugi bok jest srasznie bolesne, bo mnie nie tylko biodra bolą, ale i coś mnie w brzuchu kłuje :dry: a wydawałoby się, że jak zrobiłam się bardziej okrągła, to przeturlanie się na drugi bok nie będzie już takie trudne ;-):-D

Dziewczyny, ledwo dycham... 3 bardzo intensywne dni, niedospane noce i ledwo patrze na oczy.... Pije tylko mleko bo zgage mam przeokrutna...Za co meza am przekochanego i zajal sie dziecmi.. Wlasnie kladzie je spac a ja mam chwilke wolna.... Zaraz musze sie polozyc, bo pomijajac skurcze to straszliwie kluje mnie szyjka. Przechodzi jak leze....
jakie Joaś jest to uczucie kucia? czy to jest tak jakby maluszek dotykał ciebie od sodka łapkami:baffled:
czu wy kochane też tak macie:sorry2:

Mata z tym przewracaniem się na bok mam identycznie, obiecuje sobie, że nigdy nie dopuszczę do takiej otyłości;-)
straszne to kalectwo:no:
ach bolą te biodra i bolą,:-(
zaczynam marudzić jak coś zaczyna boleć....noi czas mi się wówczas dłuży:zawstydzona/y:

A ja mam dziś dziwne smaki bo ja rozumiem niektóre mamuśki zajadają się śledziami i zagryzają czekoladą:szok:, ja dziś jem dżem truskawkowy a w przerwach ćwikłę z chrzanem:szok:

reklama
Marlena:-)to ze czujesz ze Cie kopie z boku nie znaczy ze nie jest odwrocona:-)moj maluch ma glowke na dole..plecki z prawej strony, pupa u gory a kopie zawsze z lewej albo wyzej kolankami albo na dole stopkami (chyba ze sie myle;-)) ..podobno w pierwszej ciazy przekreca sie wczesniej (do okolo36tyg najczesciej) a w nastepnych moze czekac nawet do dnia porodu:-) pozdrawiam:-)

Wilmek dziekuje za odpowiedz tak myslalam ale nie bylam pewna,dziekuje;-)

Do góry