reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
u mnie tez mleka ani śladu! Kompletna mleczna susza;-)
a ja jestem z siebie strasznie dumna dzisiaj, bo nie dosc ze za jednym zamachem zrobilam w jeden dzien cale maluszkowe pranko to i prasowanko i jeszcze zdażylam z mama firany obszyć. ;-) A wieczorekiem biore sie za skręcanie mebelków :laugh2:

reklama
tak jak napisała azile - być może to wyrostek... Madzia powinna się wieczorkiem odezwać ponieważ w południe miała kłopoty z internetem.

a ja dzisiaj spędziałam dzień na zewnątrz- byliśmy z młodszą córką Jacka w parku. Pochodziłam troszeczkę, dotleniłam... a wokoło tyle ciążowych :szok: normalnie czułam jakby mnie prześladowały ;-)

Magdziarko ja również trzymam kciuki za Olka :tak: będzie dobrze ;-)
Ania mnie też jak to ładnie ujęłaś ""leje mi się po nogach białe mleczko, szczególnie po kąpieli, moja ginka ostatnio sprawdzała czy wody mi nie odchodzą, więc wody mlecznobiałe chyba moga być:blink:" i mam nadzieje że to jednak nie wody... :szok:

Ula, to widzę, ze duch bojowy się dzisiaj Ciebie trzyma:-) Też jestem z Ciebie dumna, tak trzymaj, byle na spokojnie:-)

Snoopy, z tym mlekiem to ja bym hormony obstawiała :sorry2: zawsze możesz gina spytać:sorry2:

Ciekawe co tam z Oleczkiem Madzi! Oj biedna nie dość ze z brzucholkiem to jeszcze na dokladke z Olusiem klopoty. Mam nadzieje ze jednak to nic poważnego!

Dziewczyny czyżbyście zaczynaly po kolei się wypakowywać?

Uff, ja już prawie poprasowanku :tak: zostało mi tylko kilka pieluch, ale to juz tak lajcikowo ;-) teraz gotuję obiadek, bo mężulek wraca ze zjazdu. Pewnie zadymę mi zrobi, że wszystko wyprasowałam :dry: ale co tam, dobrze się czuję, a większość rzeczy prasowałam na siedząco :baffled: bo inaczej nie dawałam rady :sorry2:

Martuśka bo baby wbrew pozorom to bardziej wytrzymałe stworzenia niż faceci :-D I możesz być z siebie dumna bo masz juz z glowy :-D

Ja tam się nie mam zaiaru rozpakować przed 1 czerwca. ;-) Ostatnio odbylam "długa poważna rozmowe z malutką" i wytlumaczylam ze musi poczekać na tatusia az do nas doleci;-) i ze tatuś ma ważny wyjazd 31 maja i dopiwro po 1 czerwca może sie wykluwać :-) mam nadzieje ze grzecznie posłucha mamusi:-)

reklama
u mnie każdego dnia Jacek bryka w garniturach więc koszul jest zawsze pod dostatkiem.. Jak się dobrze czułam - to ja je wszystkie prasowałam - natomiast teraz zajmuje się tym babeczka, która ponmaga w sprzątaniu. Oprócz tego,że boli gręgosłup pry takim prasowaniu to dodatkowo jakoś tak się boję,że oparzę sobie brzuch ...

u mnie kropelki już dawno się pojawiły ale nie jest ich na tyle dużo aby zakładać wkładki laktacyjne

Do góry