reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie,dziewczynki!
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu,zeby zasiasc przy kompku.Zakupki,wizytki itd.
Malenka daje dzis o sobie znac takjak zawsze,wiec jestem juz o nia spokojna-tylko mnie coraz czesciej lapia skurcze.
Dzis najbardziej sie ucieszylam z wizyty w sklepie papierniczym-bo tam wybralismy z M nareszcie drobiazgi,z ktorych zrobimy upominki dla tych,ktorzy przyjda odwiedzic nowonarodzona Majke:-)Kiedys pisalam Wam,ze tu taka tradycja,wraz z wysylaniem kartek-ale kartki chcemy sami zaprojektowac i we wtorek pojde je zalatwic.Jak juz zloze te upominki to zrobie fotki i sie Wam pochwale:-)
Milego wieczorku dla Was wszystkich!:-)
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu,zeby zasiasc przy kompku.Zakupki,wizytki itd.
Malenka daje dzis o sobie znac takjak zawsze,wiec jestem juz o nia spokojna-tylko mnie coraz czesciej lapia skurcze.
Dzis najbardziej sie ucieszylam z wizyty w sklepie papierniczym-bo tam wybralismy z M nareszcie drobiazgi,z ktorych zrobimy upominki dla tych,ktorzy przyjda odwiedzic nowonarodzona Majke:-)Kiedys pisalam Wam,ze tu taka tradycja,wraz z wysylaniem kartek-ale kartki chcemy sami zaprojektowac i we wtorek pojde je zalatwic.Jak juz zloze te upominki to zrobie fotki i sie Wam pochwale:-)
Milego wieczorku dla Was wszystkich!:-)
marlena nad
:)
To fajna i bardzo mila tradycja a gdzie mieszkasz Maajka?;-)
marlena nad
Flexy,ale ty modelka musisz byc no,no;-)
A
Asiowo
Gość
Asiowo jak to jest z blizniakami czy ty mozesz odziedziczyc to w genach czy twoje dzieci?
Tak... moge to odziedziczyć, choc wieksze prawodpodobientwo jest, że bede babcią blizniaków...
reklama
marlena nad
U nas bedzie Marysienka,moj mlodszy brat ma na imie Michalek fajny chlopak z niego:-)
Podziel się: