reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja mam nadzieje ze nasza niunia wypośrodkuje z gabarytami miedzy mama a tata ja sie uroszilam z wagą 2700g moj M 3700g (jak dobrze pamietam). Ja 10 dni przed terminem moj M 14 dni po. Za to teraz ja jestem przykurcz 160 cm wzrostu moj M prawie 190cm. :sorry2: Śmiejemy sie ze od pasa w gore może wdać sie w mame ale nogi to mogłaby mieć tatowe.:tak: długgggggie do samego nieba :-)

Mam suchy kaszel, katar nie jest w dziurkach tylko tak jakby wewnątrz - dziwne - juz kiedys miałam podobny kaszel zawsze na początku maja więc może to rzeczywiście jakaś alergia:tak:

zmykam sie położyć do łóżka, cos mnie za mocno brzuch boli i mam wrazenie ze kość krzyzową mi rozsadzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobranoc pa

A mi mama zawsze mowila ze jak ja sie urodzilam to mozna mnie bylo moimi nogami przykryc:-) taka dluga bylam:-) ale moja dzidzia malutka jest wiec chyba w J rodzine bo u nas kazdy ma conajmniej 165cm:-) a J poszedl w swojego dziadka i jest blondynem i ma 180cm:-)

reklama
Do góry