reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniu to chyba bedziesz miala malego wielkoluda:-) bo ja teraz mam jeszcze duzo miejsca w brzuszku (tak mysle, bo sporadycznie po zebrach obrywam) choc mam nuzki i dupke pod serduszkiem:-)
KOBIETY NIE MACIE PRAWA WOGOLE TAK MYSLEC!!! BEDZIE DOBRZE BO MUSI BYC I DZIECI BEDA ZDROWE!!!

Dziewczynki ja za żadne skarby się nie przepisuję dobrze mi z Wami a termin mam na 25 czerwca więc Agacinko chyba z Matą zostaniemy na końcu ale nie martwię się tym najważniejsze żeby myśleć pozytywnie :-D

Ja mam termin niby na 15stego ale wydaje mi sie ze przenosze i to sporo... a co do przeniesienia to ja tak jak Wy zostaje w czrwcóweczkach!!! ;-):-D

Ula współczuję tych wrażeń:tak:a słyszałyście o tym skatowanym dziecku przez rodziców - zmarło w szpitalu a ojciec tłumaczył, że spadło z łóżka:crazy: wkurza mnie takie gadanie, ludzie nie moga mieć dzieci a tacy ludzie katuja takie maleństwa:wściekła/y: niech Bóg im się odpłaci:tak:

Mata a w tym ZUSie to powinnaś im zrobić awanturę

dla poprawy humoru:
Jak wypełnić orzeczenie ZUS

W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmowal wtedy doktor,
> ktorego meczyl jeden pacjent, ktory po raz czwarty juz przyszedl celem
> wydania KOLEJNEGO zaswiadczenia dla ZUS'u z powodu utraty w
> wypadku tramwajowym obu nog. Problem w tym, ze urzednicy z ZUS uwzieli
> sie albo
> na pacjenta, albo na chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rente
> CZASOWA za kazdym razem. Gdy wiec pacjent czwarty raz pojawil sie z
> drukiem na kolejna rente czasowa, chirurg spienil sie mocno i napisal
> na druku, przywalajac do tego wszelkie urzedowe pieczatki orzecznika: "
> UJEBALO MU OBIE NOGI I JUZ MU KUR..A NIE ODROSNA!!! "
>
> Facet tydzien pozniej przyszedl z flaszka, bo dostal wreszcie rente
> stala.
>

Snoopy chyba poszedł w tatusia (mój M ma 195 cm wzrostu), poza tym na USG wyszło, że rzeczywiście jest duży jak dotrwam do końca to może mieć nawet 4 kg i 60 cm wzrostu, no ale trzeba brać poprawkę na USG

Aniknulka haha a to dobre- usmiałam sie do łez :-D:-D:-D
Mata gratuluje rocznicy!
Ula -współczuje widoku- ja jak w swojej pracy widziałam trupa to nistety do dzis mam ten widok... taka praca... chodziaz nie wiem czy do tego sie mozna przyzwyczaic :dry:
Co do wydatków- to my Z Ł mamy dwa konta, ale jak jest wypłata to wybiaramy i trzymamy wspolnie-płaca rachunki i wydajac na zycie itp.

Nie mogę się pozbyć tego kaszlu mam już dosyć płuczę, biorę tabletki homeopatyczne nie wiem co jeszcze:no:buuuuuu nienawidzę chorować

reklama
Myszka , odezwij sie i napisz jak po tej nawałnicy u Ciebie. Mam nadzieje ze żadnych podtopień u Ciebie nie ma.:baffled: Matko kochana co za dzień!:wściekła/y:

Do góry