reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nareszcie się Głuszku odezwałaś, bo my tu wszystkie od zmysłów odchodziłyśmu, co się u Ciebie dzieje :tak:

A brzuszek to rzeczywiście masz ogroooooomny ;-):-):-):-) i to chyba przez niego te problemy z kręgosłupem :sorry2: życzę jaknajmniej bólu i jaknajwięcej radości z ostatnich tygodni ciąży :tak::-):-):-)

reklama
tyż fakt :-)

poza tym mamy dylemat, bo nasi przyjaciele są mega uczuleni na sierść kocią i jeśli zdecydowalibyśmy się na niego to automatycznie "wykluczamy" jakiekolwiek ich wizyty... :baffled: - a lubimy ich :sorry2:

dziweczyny jesteście kochane dziękuje że tak podtrzymujecie mnie na duchu , staram się nie myśleć o tej pempowonie i nie zamartwiać się dziękuje że jesteście przy mnie :tak:

Liliana;
to już teraz Wiem dlaczego dzisiaj |Jesteś smutna...Tak jak piszą Dziewczyny - dużo buraczków - ja często jadam i wyniki są super. Wszystko będzie ok - przecież Jesteś pod stałą opieką.
Jola;
od czego się ma koleżanki z bb :-)

nawet nie wiedziałam ze takie zamieszanie z mojego powodu hihi. Przepraszam ze sie nie odzywałam ale stron do nadrabniania wiele a tyłek boli mne BARDZO od siedzienia wiec musiałam sobie odpuścić. Ale postaram się jak naczesciej zaglądać i coś tam dodac od siebie....

:-(ogólnie dzisiaj kiepski dzien, Pokłociłam się z M, wyszedł po 19 na wieczór kawalerski, więc siedzę sama w domu. Czytam BB i jakoś nie wiem co mam pisać... lekarka mnie do tego nastraszyła, że jak nie wzmocnię organizmu to rana po cesarskim cięciu nie będzie dobrze się goiła. Na ostatniej wizycie ważyłam 68 kg a dzisiaj zwazyłam się i 69 więc lekarka zdziwiona, że 1 kg przez miesiąc to za mało. Dziwna, w koncu dziecko przybiera dość ładnie na wadze

masz rację;
koty strasznie uczulają... Mnie jeszcze wkurzało to,że laził mi po stole i kuchennym blacie - oczywiście wtedy, kiedy nikogo w domu nie było.. Najgorsze jest to,że zostaliśmy ,,uszczęśliwieni'' tym kotem na siłę... nie ma nic gorszego jak dostać zwierzaka w prezencie - oczywiście wtedy, kiedy nie ma się na nie ochoty...
Wychowywałam ę na wsi i zawsze miałam kontakt z kotami... Moja Mama jednak zawsze mnie uczulała na to aby od kotów jak najdalej - ze względu na toxo. Tak sobie to zakodowałam, że jak dostaliśmy tego kota - normalnie to był szok

reklama
Lilianka;
znam osoby, które podczas ciąży niewiele przytyły a nie miało do wpływu na stan Dziecka..
Nie martw się na zapas tylko bierz to co Tobi przepisała + naturalne dobre jedzonko.. Mi znacznie poprawiły się wyniki od momentu kiedy zaczęłam jeść pełnoziarniste pieczywo - wcześniej wcale nie jadałam chleba. Poza tym trzeba jeść również mięsko :-)

Na pewno pogodzisz się szybko z M :-)

Do góry