reklama
Sanderson
Fanka BB :)
Poducha ciążowa to jest to. Ja całe życie śpię na boki, jednak pod koniec z tym balonem to już żadna pozycja nie jest przyjemnaMyślę nad kupnem poduszki ciążowej. Rogala. Jak leżę na boku to brzuch mi ciąży już , podkładam zrolowany koc i trochę lepiej. Ale wiadomo , rogal to rogal. Wygoda
Indiazulualfa
TakJak wstawiam emotikonki to je widać ?
Rudzielec11
Ja już keidys kupiłam sobie taką długą poduszkę A'la ciążową i jak na razie starcza zobaczymy jak dalej
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Jak mój mąż zobaczył jaką poduszkę kupiłam to mówi „ boże zamów mi taką poduszkę. Jak z tym się zajebiście śpi” xd
ja już dawno mam uwielbiam i będę z nim chyba spać nawet po porodzieMyślę nad kupnem poduszki ciążowej. Rogala. Jak leżę na boku to brzuch mi ciąży już , podkładam zrolowany koc i trochę lepiej. Ale wiadomo , rogal to rogal. Wygoda
Mrs.Alice
Też nad tym myślę. Tylko póki co jeszcze boje się kupić tej poduszki. Ogólnie ogladalam masę rzeczy dla dziecka. A teraz jak coś wyskoczy nawet w reklamie to szybko przewijam. Boje się straty i nie chce nawet jednej rzeczy która mi będzie przypominać :/Ja tę poduszkę potem wykorzystałam jako kojec dla bobasa.
reklama
Mrs.Alice
Ja nie patrzę na aplikację bo w cały świat pokazują. Od miesiączki liczę , a wczoraj lekarz powiedział , że z USG patrzymy bo 3-4 różnicy jest. Jeśli 24 miałaś miesiączkę to jesteś 9+2.Dzień dobry!
Dziewczyny przypomnijcie mi zasadę liczenia tygodni z OM. OM miałam 24.09, a preglife i flo pokazuje mi 5+0, a ciąża+ pokazuje 4+6. Nie pamiętam jak to się samemu liczyło OM to była jako 0+1?