reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Też nad tym myślę. Tylko póki co jeszcze boje się kupić tej poduszki. Ogólnie ogladalam masę rzeczy dla dziecka. A teraz jak coś wyskoczy nawet w reklamie to szybko przewijam. Boje się straty i nie chce nawet jednej rzeczy która mi będzie przypominać :/
Jeśli tak czujesz, to faktycznie lepiej się wstrzymać. Poduszka będzie fajna jak już brzuszek będzie większy, to Ty też już będziesz spokojniejsza ☺️

Też nad tym myślę. Tylko póki co jeszcze boje się kupić tej poduszki. Ogólnie ogladalam masę rzeczy dla dziecka. A teraz jak coś wyskoczy nawet w reklamie to szybko przewijam. Boje się straty i nie chce nawet jednej rzeczy która mi będzie przypominać :/
Ja też jeszcze się boję, a nie miałam odpukać żadnej straty. To normalne emocje. Niestety całą ciążę i potem też będziemy się martwić. Trochę już zapomniałam jakie to trudne 🥹

A , 24 września miałaś. Myślałam , że sierpnia. To 4+6 , jutro 5+0 , pojutrze 5+1 , chyba , że ja źle liczę :p
No właśnie ja tak samo liczę, że +0 to każdy kolejny tydzień rozpoczynający się od niedzieli, skoro 24.09 to niedziela :D A niektóre aplikacje mi pokazują o jeden dzień później i nie moge tego rozkminić 😂

reklama
Ja dziewczyny czekam tylko na ten zarodek czy się pojawi🙈 myślę, że potem będę juz spokojniejsza. Pomimo wcześniejszej straty. Ale jednak to będzie dla mnie jakiś krok milowy 😅

Do góry