reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dawno mnie tu nie było. Ja dziś wizyta u gina, pierwsza, wreszcie cokolwiek się dowiem 🙈 niby według kalkulatorów jestem ok 5t-6t (miałam bardzo długie cykle, więc trudno określić), betę robiłam dokładnie tydzień temu i była 12000. Ogólnie wiem, że nic nie wiem, ale mam nadzieję, że to się zmieni 😅

Co do objawów to u mnie nie działo się absolutnie nic aż do ok. 5 dni temu. Bywam bardzo zmęczona, czasami w sklepie łapie mnie zadyszka i muszę stanąć i bardzo głęboko oddychać, piersi mega tkliwe i obolałe, no i co jakiś czas mnie mdli, choć daleko jeszcze do wymiotów.

Trochę mam nadzieję usłyszeć dziś serduszko, choć wiem, że to sprawa bardzo indywidualna i może być zwyczajnie za wcześnie, więc bez spiny.
No i chciałabym przede wszystkim dowiedzieć się, czy wszystko ok, oraz przewidywalny termin 🤔
Pozdrawiam Was, trzymając kciuki za każdą ❤

Dziewczyny a zamawialyscie skądś może segregatory albo teczki typowo ciążowe? Chciałabym mieć wszystko w jednym miejscu. W NO dostałam od położnej 🙈 tu chyba nie ma takich praktyk, nie? Macie jakieś polecone strony?

reklama
Do góry