reklama
Natalia.99
Fanka BB :)
Dziewczyny jak dziś samopoczucie?
Asiaa_
Ja dzisiaj mogłabym spać cały dzień ale niestety ząbkujący prawie dwulatek ma z tym problemDziewczyny jak dziś samopoczucie?
Natalia.99
to daj koniecznie znać co i jak, ja mam 7.11 i na samą myśl mnie żołądek ściska, chciałabym mieć za sobą bo ostatnio nie było widać zarodka tylko pęcherzyk i stresuje się na maxaU mnie spoko. Trochę mnie brzuch boli, ale to chyba od stresu. Odliczam już do jutrzejszej wizyty
Lilkamilka97
Mnie dobija trochę wstręt do jedzenia ostatnio. Jem jakieś niezbyt wartościowe rzeczy, a na myśl o czymś konkretnym robi mi się niedobrze W pierwszej ciąży od 12-13 tygodnia miałam już spokój z tym złym samopoczuciem. Liczę na to, ze w tej ciąży tez szybko wrócę do dobrego samopoczuciaDziewczyny jak dziś samopoczucie?
Animowana
to daj koniecznie znać co i jak, ja mam 7.11 i na samą myśl mnie żołądek ściska, chciałabym mieć za sobą bo ostatnio nie było widać zarodka tylko pęcherzyk i stresuje się na maxa
Nie stresuj się, choć wiem, że latwo powiedzieć ale u mnie już było naprawdę nietypowo, pusty pęcherzyk 23 mm, a tydzień później zarodek z serduszkiem
Natalia.99
chyba udziela mi się mozg ciążowy już, wzięłam usg a tam pęcherzyk wielkosci 0,65cm i już panika, że jak 65 mm a zarodka nie maNie stresuj się, choć wiem, że latwo powiedzieć ale u mnie już było naprawdę nietypowo, pusty pęcherzyk 23 mm, a tydzień później zarodek z serduszkiem
reklama