Żołna
Fanka BB :)
Wspaniała wiadomośćUfff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealniebadania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomośćUfff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealniebadania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
WspanialeJa jestem po wizycie, mamy 1 zarodek, aktualnie ma okolo 10 mm. Echa jeszcze nie było. Kolejna wizyta zaplanowana za 10 dni. Lekarz nam powiedzial, ze na ten moment wszystko wyglada w porzadku![]()
Ok, mogę spróbować Ci pomóc, jeśli nikt nie ma nic przeciwko?Proszę na priv o wysłanie wiadomości( wystatvzy kropka) dziewczyn chętnych do prywatnego wątku, zrobi go moderatorkawieczorem wyślę jej listę. Musimy wybrać też drugiego moderatora prócz mnie
moja propozycja to @Żołna będzie mi łatwiej stworzyć listę z wiadomości jak szukanie po forum
dziękuję!
Nie wiem czy ważny. Jego się robi jeśli są jakieś wskazania. Bez podstaw nikt go raczej nie robi, bo to niepotrzebny stresUmawialam wizytę prenatalna. I Pani mi powiedziała , że test Pappa jest najważniejszy w badaniu. Ze tańsze jest samo USG. Ale to decyzja dobrowolna. Zadzwoniłam do swojego ginekologa. Powiedział , że takie USG to on sam potrafi wykonać. Ale daje 60% i bez sensu je robić bez testu. Lepiej dołożyć i mieć 95%. Więc umawiam się z testem. Dziwię się , że w poprzedniej ciaży zrobili mi tylko USG i nikt nie poinformował jak ważny jest ten test ..
Super :*Ufff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealniebadania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
Który tydzień miałaś dzisiaj ? Masz jakieś zdjęcia ?Miałam już kartę i termin wyznaczony i dziś potwierdzony![]()
Uu razemTaaaak. Na razie cały czas 1 czerwca![]()
U mnie też już było widać. Ale mimo wszystko się stresuje. Zbliża się tydzień w którym serduszko się zatrzymało w poprzedniej ciaży ..ja mam po miesiącu z tym ze u mnie już było widać serduszko.
GratulacjeJa jestem po wizycie, mamy 1 zarodek, aktualnie ma okolo 10 mm. Echa jeszcze nie było. Kolejna wizyta zaplanowana za 10 dni. Lekarz nam powiedzial, ze na ten moment wszystko wyglada w porzadku![]()