997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Miałam już kartę i termin wyznaczony i dziś potwierdzonycudnie założył ci kartę ciąży czy już miałaś? I wyznaczył ci termin czy też już miałaś wyznaczony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam już kartę i termin wyznaczony i dziś potwierdzonycudnie założył ci kartę ciąży czy już miałaś? I wyznaczył ci termin czy też już miałaś wyznaczony?
My też podobnie, córka ma już ponad 4 lata i powiedzieliśmy jej w momencie, jak mówiliśmy dziadkom. Raz żeby nie było, że przy rozmowie coś powiem przypadkiem, a ona usłyszy i będzie niezręcznie. A przede wszystkim dlatego, że już od dłuższego czasu dopytywała o dzidzię. Bardzo chce mieć rodzeństwo i widać jak się cieszy na to No ale już sąsiad na placu zabaw usłyszał od niej "A wiesz że moja mama ma dzidziusia w brzuchu?" Także wiecie, są plusy i minusy15 miesięcy to jeszcze malutkie dziecko. Może nie rozumieć albo zaraz zapomnieć.
Moja córka ma skończone już 5 lat i chwilami sama zapomina. Steoi fochy, dokucza, typowe szalone , zwariowane , niemęczące się dziecko , ale powiedzieliśmy jej praktycznie od razu , żeby wiedziała , żeby nie skakać, nie męczyć mnie z braniem na ręce, żeby dała czasem odpocząć. Ogólnie zanim dziecko przyjdzie na świat , żeby miała możliwość się oswoić. Czasem się cieszy, mówi , że będzie karmić siostrę/ brata, że będzie spał u niej w pokoju. A jak nie po jej myśli , to , że nie chce rodzeństwa itp. To tylko dzieci. Będzie trudno na pewno ale damy radę planujemy kupić prezent dla Ali , damy jej od dzidziusia jak będę wychodziła ze szpitala
Dobre wieściUfff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealnie badania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
SUPER!!!Ufff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealnie badania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
właśnie widzę że ty będziesz rodzic jako 1 albo 2 więc wyznaczasz szlakiMiałam już kartę i termin wyznaczony i dziś potwierdzony
Taaaak. Na razie cały czas 1 czerwcawłaśnie widzę że ty będziesz rodzic jako 1 albo 2 więc wyznaczasz szlaki
Też tak mam zero apetytu, cały czas mi nie dobrzeNie wchodzi mi w ogóle jedzenie tak mnie mdli
ja wizytę miałam 13go teraz 28go i nie szklanym szybciej bo stresu za dużo mnie to kosztuje a może być za wcześnie.Na wizycie byłam dokładnie 11 dni temu. Wizytę mam w piątek , myślę czy nie przełożyć na środę bo już się stresuje. Czy wy też tak kombinuje czy trwacie do umówionego terminu ? I co ile macie ? 2 tygodnie czy dłużej ?