997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Odpisała mi moderatorka że poprosi listę dziewczyn na prywatny wątek, jak wrócę od lekarza to postaram się to ogarnąć bo dziś mam młyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może ze stresu mi niedobrze ale jest tez szansa ze będzie okJa mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje
Będzie dobrze. W pierwszej ciąży nie miałam objawów po za brakiem miesiączki i urodziłam synka. Każda kobieta inaczej znosi ciążęJa mam tak samo oprócz cyckow i uderzeń gorąca to czuje się normalnie jak nie w ciazy Robię dzisiaj betę ostatnia przed wizytą i jakoś tak mam złe przeczucia
No serio można zwariować Ale trzeba być dobrej myśli i tego się trzymaćJa mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje
Najgorzej jak trzeba zachować powagę, uczestniczyć w spotkaniach a w głowie wariatkowoNo serio można zwariować Ale trzeba być dobrej myśli i tego się trzymać
Będzie dobrze krwawienie ustało bądź dobrej myśli ❤Bożeee... Dziewczyna na sali obok idzie do łyżeczkowania 6+5 ... Ale u niej jakiegoś pęcherzyka nie ma co powinien już być. Tak się boje o nas już zaczynam na nowo świrować
Nooo ja w pracy mam młyn, jestem team leaderem ludzie do mnie przychodzą z jakimiś rzeczami a ja rozkojarzanona skupić się nie mogę bo wiadomo mysle o jednymNajgorzej jak trzeba zachować powagę, uczestniczyć w spotkaniach a w głowie wariatkowo
Kur## serio idzie zwariować... :/ a jak sie dzisiaj czujesz? Ja wiem, że nie da się nie świrować ale staraj się zachować spokój:-*Bożeee... Dziewczyna na sali obok idzie do łyżeczkowania 6+5 ... Ale u niej jakiegoś pęcherzyka nie ma co powinien już być. Tak się boje o nas już zaczynam na nowo świrować
u ciebie był pęcherzyk więc zupełnie inna sytuacja, łyżeczkowanie się robi jak się sama macica nie oczyszcza, robili ci betę?Bożeee... Dziewczyna na sali obok idzie do łyżeczkowania 6+5 ... Ale u niej jakiegoś pęcherzyka nie ma co powinien już być. Tak się boje o nas już zaczynam na nowo świrować