Wiola.G1234
Fanka BB :)
jutro będą robiću ciebie był pęcherzyk więc zupełnie inna sytuacja, łyżeczkowanie się robi jak się sama macica nie oczyszcza, robili ci betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro będą robiću ciebie był pęcherzyk więc zupełnie inna sytuacja, łyżeczkowanie się robi jak się sama macica nie oczyszcza, robili ci betę?
W poprzedniej ciaży , partner był wolany przez lekarza jak już leżałam na fotelu. W tym tygodniu mam wizytę , ale badanie będzie dopochwowe i zastanawiam się czy nie wziąć go dopiero na prenatalne jak będzie USG przez brzuchJa idę we wtorek na wizytę i mam pytanie do bardziej doświadczonych: czy byłyście kiedyś na wizycie u gin z mężem? Mój akurat wróci z pracy i będzie mógł ze mną być, powiedział, że jeśli ja chcę to pójdzie ze mną, żeby mnie wspierać. Myślę że fajnie jakby też usłyszał serduszko, to by było słodkie takie, no a gdyby było cokolwiek nie tak to też wolę go mieć przy sobie. Tylko nie wiem jak wygląda taka wizyta z mężem. Czy gin może się nie zgodzić na jego obecność? Czy mąż jest podczas badania i cały czas, czy np wchodzi tylko na USG?
Ja już słuchałam serduszkaA racja. Słyszałam że teraz tylko podgląd dają, a dźwięk na późniejszych wizytach bo źle wpływa na rozwój zarodka. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Nie pamietam w którym serduszka słuchałam.
A po co przed ciążąW poprzedniej tatus chodzil na wizyty gdy tylko mogl. Brzuszne czy dopochwowe nie gralo roli, bo tak dyskretnie to robia i ustawiaja goscia ze jest OK. Przed ciaza w zyciu bym go na takie usg nie wpuscila, choc nie raz ginki sugerowaly.
piekna mocna krecha Gratulacje i witamyHej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo
To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie!
Zobacz załącznik 1578204
Ja chodzę prywatnie ale też do luxmedu bo tam mam pakiet więc ciagne na dwa baty w lux trzymam te wizyty w razie badan żeby mieć za darmoNa wizycie byłam dokładnie 11 dni temu. Wizytę mam w piątek , myślę czy nie przełożyć na środę bo już się stresuje. Czy wy też tak kombinuje czy trwacie do umówionego terminu ? I co ile macie ? 2 tygodnie czy dłużej ?
ZajebiscieUfff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealnie badania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
cudnie założył ci kartę ciąży czy już miałaś? I wyznaczył ci termin czy też już miałaś wyznaczony?Ufff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealnie badania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff