reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Na wizycie byłam dokładnie 11 dni temu. Wizytę mam w piątek , myślę czy nie przełożyć na środę bo już się stresuje. Czy wy też tak kombinuje czy trwacie do umówionego terminu ? I co ile macie ? 2 tygodnie czy dłużej ?

Ja idę we wtorek na wizytę i mam pytanie do bardziej doświadczonych: czy byłyście kiedyś na wizycie u gin z mężem? Mój akurat wróci z pracy i będzie mógł ze mną być, powiedział, że jeśli ja chcę to pójdzie ze mną, żeby mnie wspierać. Myślę że fajnie jakby też usłyszał serduszko, to by było słodkie takie, no a gdyby było cokolwiek nie tak to też wolę go mieć przy sobie. Tylko nie wiem jak wygląda taka wizyta z mężem. Czy gin może się nie zgodzić na jego obecność? Czy mąż jest podczas badania i cały czas, czy np wchodzi tylko na USG?
W poprzedniej ciaży , partner był wolany przez lekarza jak już leżałam na fotelu. W tym tygodniu mam wizytę , ale badanie będzie dopochwowe i zastanawiam się czy nie wziąć go dopiero na prenatalne jak będzie USG przez brzuch

Hej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę :) Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? 🙂 Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 🙂 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę 😂 Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać 🙂 Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo 🥰🤞🏻

To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka 🙂 Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków 🤞🏻 Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie! 🤞🏻🤞🏻

Zobacz załącznik 1578204
piekna mocna krecha 👌 Gratulacje i witamy 👋

Na wizycie byłam dokładnie 11 dni temu. Wizytę mam w piątek , myślę czy nie przełożyć na środę bo już się stresuje. Czy wy też tak kombinuje czy trwacie do umówionego terminu ? I co ile macie ? 2 tygodnie czy dłużej ?
Ja chodzę prywatnie ale też do luxmedu bo tam mam pakiet więc ciagne na dwa baty 😅 w lux trzymam te wizyty w razie badan żeby mieć za darmo

reklama
Ufff! Jestem po! Lekarz powiedział, że ciąża bardzo mu się podoba i wszystko idealnie 😬 badania zlecone, kolejna wizyta za 3 tygodnie, serce pięknie bije 186 także uffff
cudnie:) założył ci kartę ciąży czy już miałaś? I wyznaczył ci termin czy też już miałaś wyznaczony?:)

Do góry