reklama
Piq
Fanka BB :)
ja już biorę magnez i potas, od kilku lat, ale zapytam, może mi jakiś na receptę przepiszepowiedz o tym lekarzowi. Wiem że często dostaję się na te skurcze magnez. Prawdopodobnie sama możesz zacząć brać magnez, ale ja bym zapytała lekarza
Kciuki trzymam, ale pamiętaj że nawet jak nie zobaczysz serduszka to nie panikuj. Ja na początku października leżałam w szpitalu jednego dnia beta ponad 11tys, kolejnego ponad 15tys, następnego dnia miałam usg. Też mówię zobaczę serduszko przy takim poziomie, ale jeszcze go nie było. 1,5 tyg później byłam na kontroli i serduszko już było ale nie wiem jaka beta bo po wyjściu ze szpitala nie sprawdzałam już.aaa oby w takim razie teraz rosła serduszko od 10 tys więc zobaczymy co los przyniesie... Trzymajcie kciuki
a miałaś jakiekolwiek objawy, które mówiły Ci , aby zaprzestać karmieniu ? Na przykład bóle podbrzusza, bądź krwawienie ? ja czasami mam bóle podbrzusza i zastanawiam się czy to jest spowodowane karmieniem piersią czy po prostu to objawy na początku ciążywitamy. Ja ciągle karmię chociaż już jesteśmy na koncowce a mój gin powiedział,że mogę całą ciążę karmić.
Lilkamilka97
Ja na wizycie nie słuchałam jeszcze dźwięku bicia serduszka. Mój lekarz na następnej wizycie dopiero pokaże dźwięk, to będzie już 10 tydzień. W poprzedniej ciąży tez sluchalam serduszka dopiero w 10 tyg, bo tak właśnie działa mój lekarz. Tak wiec nie musi na pierwszej wizycie puszczać jak coś, żeby zrobić zapis, ze serduszko bije Mam w opisie tylko wpisane, ze uwidoczniony pęcherzyk, ciałko żółte, zarodek i bijące serduszkoja już słyszałam, w poprzedniej ciąży też słyszałam jak tylko było widać serduszko. Przecież lekarz musi zrobić też zapis tego serduszka że bije.
Żołna
Ja pamiętam tylko że jak urodziłam to brzuch bolał najbardziej przy karmieniu. Podobno karmienie wpływa na obkurczanie macicy po porodzie, ale jak to się ma do następnej ciąży nie wiem. Zanim poszłam na pierwszą wizytę ciążową to już odstawiłam.a miałaś jakiekolwiek objawy, które mówiły Ci , aby zaprzestać karmieniu ? Na przykład bóle podbrzusza, bądź krwawienie ? ja czasami mam bóle podbrzusza i zastanawiam się czy to jest spowodowane karmieniem piersią czy po prostu to objawy na początku ciąży
Fizycznie bez żadnych zmian. Nic mnie nie boli, żadnych plamień ani krwawienia. Jutro rano zrobię jeszcze raz betę a po południu mam nadzieję na wizytę u mojego lekarza@Bethany jak sie dzis czujesz?
Udalo ci sie do kogos na jutro umowic lub podjechac na sor?
Żołna
A rozmawiałaś z lekarzem?Fizycznie bez żadnych zmian. Nic mnie nie boli, żadnych plamień ani krwawienia. Jutro rano zrobię jeszcze raz betę a po południu mam nadzieję na wizytę u mojego lekarza
Merlot
trzymam za was mocno kciuki i tule mocno.Fizycznie bez żadnych zmian. Nic mnie nie boli, żadnych plamień ani krwawienia. Jutro rano zrobię jeszcze raz betę a po południu mam nadzieję na wizytę u mojego lekarza
Oby bylo dobrze
reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Przypominam o grupie w moim profilu żeby tę zamknąć i przejść na prywatną