Nie, rozmawiałam z położną. Mówiła, że jeśli nic nagłego nie będzie się działo to lepiej czekać na wizytę u swojego lekarza. Gdyby nagle się pogorszyło to oczywiście od razu na izbę przyjęćA rozmawiałaś z lekarzem?
reklama
Żołna
Fanka BB :)
Mam jednak nadzieję że wszystko się dobrze skończyNie, rozmawiałam z położną. Mówiła, że jeśli nic nagłego nie będzie się działo to lepiej czekać na wizytę u swojego lekarza. Gdyby nagle się pogorszyło to oczywiście od razu na izbę przyjęć
Lilkamilka97
Mocno trzymam kciuki!Nie, rozmawiałam z położną. Mówiła, że jeśli nic nagłego nie będzie się działo to lepiej czekać na wizytę u swojego lekarza. Gdyby nagle się pogorszyło to oczywiście od razu na izbę przyjęć
Evela.6
zupełnie nic . U mnie tylko pokarmu zaczęło się robić coraz mniej i teraz tylko jedno nocne karmienie nam zostało.a miałaś jakiekolwiek objawy, które mówiły Ci , aby zaprzestać karmieniu ? Na przykład bóle podbrzusza, bądź krwawienie ? ja czasami mam bóle podbrzusza i zastanawiam się czy to jest spowodowane karmieniem piersią czy po prostu to objawy na początku ciąży
Rudzielec11
Mój był ze mną normalnie pobierała mi doktor cytologię, potem pod USG i bez problemu. Jakby nigdy mnie nie widział od pasa ja nie mam z tym problemu i moja ginekolog też nieJa idę we wtorek na wizytę i mam pytanie do bardziej doświadczonych: czy byłyście kiedyś na wizycie u gin z mężem? Mój akurat wróci z pracy i będzie mógł ze mną być, powiedział, że jeśli ja chcę to pójdzie ze mną, żeby mnie wspierać. Myślę że fajnie jakby też usłyszał serduszko, to by było słodkie takie, no a gdyby było cokolwiek nie tak to też wolę go mieć przy sobie. Tylko nie wiem jak wygląda taka wizyta z mężem. Czy gin może się nie zgodzić na jego obecność? Czy mąż jest podczas badania i cały czas, czy np wchodzi tylko na USG?
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Ja 15:40O to będziemy razem ja mam we wtorek o 16.15 chyba że uda się wejść wcześniej
Jagoda1234
Kurcze ale mam stresa. Córka od paru dni ma wysypkę i teściowa zadzwoniła i powiedziała że niby rozyczka panuje wśród dzieci. Ja mam przeciwciała przeciw różyczce bo były sprawdzane w poprzedniej ciąży ale ze względu że mój organiz odrzucił dwie poprzednie ciążę to biorę leki które mają zatrzymać całkowicie obronę organizmu, takie jak biorą ludzie po przeszczepach organów. Wiec nawet nie wiem czy te przeciwciala mnie obronią. Mam nadzieje ze to uczulenie. Dziewczyny czy zdarzyło się wam że dziecko pomimo szczepienia miało różyczkę?
a masz wpisane ile uderzeń czy wtedy tego nie wpisywał? Ja mam właśnie wpisane że 160/min i właśnie dołączony zapis z pracy serduszkaJa na wizycie nie słuchałam jeszcze dźwięku bicia serduszka. Mój lekarz na następnej wizycie dopiero pokaże dźwięk, to będzie już 10 tydzień. W poprzedniej ciąży tez sluchalam serduszka dopiero w 10 tyg, bo tak właśnie działa mój lekarz. Tak wiec nie musi na pierwszej wizycie puszczać jak coś, żeby zrobić zapis, ze serduszko bije Mam w opisie tylko wpisane, ze uwidoczniony pęcherzyk, ciałko żółte, zarodek i bijące serduszko
koko.sanka
Teraz na pierwszej ciążowej wizycie byliśmy razem (w klinice), poszłam na fotel, potem na usg, mąż został w drugiej części gabinetu. Jak tylko było widać pęcherzyk ciążowy, lekarz sam zapytał, czy mąż chce zobaczyć i go zawołałJa idę we wtorek na wizytę i mam pytanie do bardziej doświadczonych: czy byłyście kiedyś na wizycie u gin z mężem? Mój akurat wróci z pracy i będzie mógł ze mną być, powiedział, że jeśli ja chcę to pójdzie ze mną, żeby mnie wspierać. Myślę że fajnie jakby też usłyszał serduszko, to by było słodkie takie, no a gdyby było cokolwiek nie tak to też wolę go mieć przy sobie. Tylko nie wiem jak wygląda taka wizyta z mężem. Czy gin może się nie zgodzić na jego obecność? Czy mąż jest podczas badania i cały czas, czy np wchodzi tylko na USG?
reklama
Wiola.G1234
Od 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczy czy znowu nie zacznie lecieć nie mogę spać... Nie dobrze mi ... A co wstaje z łóżka to kręci mi się w głowie