reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mi coraz bardziej dokucza ból brzucha, kłucie i ciągnięcie oraz ból jak na okres. Zadzwoniłam do położnej, powiedziała że to nie jest normalne i lepiej zbadać. Przepisała mi wizytę z 3 listopada na piątek teraz. Zobaczymy, trochę mnie nastraszyła, myślałam że takie bóle są normalne.

Mi coraz bardziej dokucza ból brzucha, kłucie i ciągnięcie oraz ból jak na okres. Zadzwoniłam do położnej, powiedziała że to nie jest normalne i lepiej zbadać. Przepisała mi wizytę z 3 listopada na piątek teraz. Zobaczymy, trochę mnie nastraszyła, myślałam że takie bóle są normalne.
O, to mnie zaniepokoiłaś, bo też tak mam. Ale wydaje mi się, że do pewnego stopnia to jednak jest w normie. W końcu macica się powiększa i rozciąga.

Hej dziewczyny!
Z ogromną dozą ostrożności zakładam czerwcowe mamy 2024 i czekam na Was!
U mnie termin wychodzi między 3 a 6 czerwca :)
Jestem po pierwszej becie, zobaczymy co dalej, ale wierzę, że w końcu się udało! ❤️

Lista naszym czerwcowych terminów dzięki pomocy @Wiola.G1234 ❤️❤️❤️

@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ 1.06 🤰
@agata8051 14/15.06 🤰
@Erina123 4.06 🤰
@Wiola.G1234 17.06 🤰
@Żołna 9.06 🤰
@joasia19 9.06 🤰
@mamalina44 11.06 🤰
@Bethany 13.06 🤰
@Mrs.Alice 15.05/1.06 🤰
@Blueballon 16.06 🤰
@Merlot 9/10.06 🤰
@nikeaay 10-16.06 🤰
@Lilayne 17.06 🤰
@Sunflowerxxx 21.06 🤰
@prettyinflowers 26/30.05 🤰
@Evela.6 17.06 🤰
@Sanderson 16.06 🤰
Cześć Dziewczyny najprawdopodobniej też zostanę czerwcowa mamuska .. ale jeszcze nic nie jest potwierdzone tzn przez lekarza . Trochę się martwię ponieważ 5 lat temu mialam ciążę obumarła. Pierwszy dzień miesiączki wypadał na 12 września. 9 października wykonałam test 2 kreski leciutkie ale były;) szok ... 10 go wykonalam betę 178 ,4 następnie 12 stego 395 a 15 stego 1320 . ROSNIE ale boję boję, że coś jest nie tak ponieważ ciągle boli mnie podbrzusze.

Cześć Dziewczyny najprawdopodobniej też zostanę czerwcowa mamuska .. ale jeszcze nic nie jest potwierdzone tzn przez lekarza . Trochę się martwię ponieważ 5 lat temu mialam ciążę obumarła. Pierwszy dzień miesiączki wypadał na 12 września. 9 października wykonałam test 2 kreski leciutkie ale były;) szok ... 10 go wykonalam betę 178 ,4 następnie 12 stego 395 a 15 stego 1320 . ROSNIE ale boję boję, że coś jest nie tak ponieważ ciągle boli mnie podbrzusze.
Hej a kiedy masz wizytę? Tutaj dużo babek ma ból brzucha, u mnie to są takie słabe skurcze raz na jakiś czas, ale każdy jest inny. Trzymam kciuki i dawaj znać co ci lekarz powie:)

Nie mam nic na trombofile, heparyne miałam brać w momencie stwierdzenia ciąży której na ost wizycie gin nie stwierdziła bo kazała czekać na betę.. 19.10 idę prywatnie do invicty bo lekarze w luxmedzie to porazka :/ mam nadzieję, ze tam się bardziej wczuja w moja sytuację i, że nie będzie za późno:-( dziś teoretycznie 4t4d
a acardu nie bierzesz??

Hej a kiedy masz wizytę? Tutaj dużo babek ma ból brzucha, u mnie to są takie słabe skurcze raz na jakiś czas, ale każdy jest inny. Trzymam kciuki i dawaj znać co ci lekarz powie:)
Bylam 12 go jednak jeszcze nic jie było widać, liczyłam się z tym przy takiej becie ;) Ale ze bobas jest planowany niespodziewany wizytę wizytę dawno mialam zaplanowana więc poszlam ;) kolejna w czwartek ;)

Hej dziewczyny bylam dzisiaj na pierwszej wizycie prywatnej i lekarz wykrył tylko sam pęcherzyk ciążowy 16mm...wg USG wyszedł mi 6t3d a wg OM mam 5t6d więc ciąża niby starsza a pęcherzyk pusty 😞 nie wiem co o tym myśleć z jednej strony to bardzo wczesna ciąża ale zrozumiałabym gdyby była jeszcze młodsza niż termin OM. Za 2 tyg znowu wizyta, myślicie że mam czekać i się nie stresować czy szybciej pójść gdzie indziej? Meh 😑

reklama
Do góry