reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Wreszcie udało mi się nadrobić wszystkie wiadomości. Wczoraj byłam w pracy i weekend minął mi nie wiem kiedy 🤷
Witam wszystkie nowe dziewczyny, cieszę się z dobrych wiadomości i trzymam kciuki za kolejne 🥰
Ja nadal nie mam żadnych objawów poza zmęczeniem. W pierwszej ciąży mogłam spać ile chciałam, ale teraz jak tylko kładę się na chwilę w dzień to mojemu dziecku najwyraźniej wydaje się, że coś złego się dzieje, bo mówi że mam wstawać i będziemy się bawić 🙈
Jutro zadzwonię wreszcie do lekarza, więc pewnie i ja będę miała wkrótce pierwszą wizytę 😍

reklama
Jezu dziewczyny a czy którejś z was jest zimno? Przypominam sobie ze w pierwszej ciąży też byłam zmarźlak, ale żeby aż tak? W domu ogrzewanie włączone 25° a ja pod podwójnym kocem siedzę. Mąż się poci w samych gatkach a ja w bluzie, dresie i pod kocami i jeszcze jojczę że zimno. Aż nie wiem jak córkę ubierać. Czy to mi jest aż tak zimno czy mój mąż jest aż tak gorący 🙈

Jezu dziewczyny a czy którejś z was jest zimno? Przypominam sobie ze w pierwszej ciąży też byłam zmarźlak, ale żeby aż tak? W domu ogrzewanie włączone 25° a ja pod podwójnym kocem siedzę. Mąż się poci w samych gatkach a ja w bluzie, dresie i pod kocami i jeszcze jojczę że zimno. Aż nie wiem jak córkę ubierać. Czy to mi jest aż tak zimno czy mój mąż jest aż tak gorący 🙈
Mnie w każdej ciąży bylo duszno i gorąco. A teraz mam uderzenia gorąca na zmianę z uczuciem potwornego zimna.

Mi trochę jest i się zastanawiałam czy to nie przez ciążę właśnie, ale mierzyłam temperaturę i jest ok:)

Ja z kolei zauważyłam, że emocje u mnie szaleją. W jednej chwili chce mi się śmiać, a zaraz się wzruszam na maksa, że aż łzy w oczach mam. Ehh ;)

Witaj :)
Ale heparynę oczywiście masz lub analogiczne?
Nie mam nic na trombofile, heparyne miałam brać w momencie stwierdzenia ciąży której na ost wizycie gin nie stwierdziła bo kazała czekać na betę.. 19.10 idę prywatnie do invicty bo lekarze w luxmedzie to porazka :/ mam nadzieję, ze tam się bardziej wczuja w moja sytuację i, że nie będzie za późno:-( dziś teoretycznie 4t4d

Nie mam nic na trombofile, heparyne miałam brać w momencie stwierdzenia ciąży której na ost wizycie gin nie stwierdziła bo kazała czekać na betę.. 19.10 idę prywatnie do invicty bo lekarze w luxmedzie to porazka :/ mam nadzieję, ze tam się bardziej wczuja w moja sytuację i, że nie będzie za późno:-( dziś teoretycznie 4t4d
A nie masz opcji umówić się do jakiegoś lekarza na dziś? Żeby tylko Ci przepisał zastrzyki? Nie ma co kusić losu! Może się uda!

A skąd jesteś?

reklama
Do góry