Wiola.G1234
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny jestem taka wzdęta ,że ledwo zapiełam jeansy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamy na informacjeWchodzę zaraz do gabinetu. Pierwszy raz na NFZ. Zobaczymy czy coś będzie widać
czekamyWchodzę zaraz do gabinetu. Pierwszy raz na NFZ. Zobaczymy czy coś będzie widać
Powodzenia oby było widać jak najwięcejWchodzę zaraz do gabinetu. Pierwszy raz na NFZ. Zobaczymy czy coś będzie widać
Ja się umawiałam w 4tc i położna zapisała mnie na 3 listopada. Podałam jej który tydzień i tak zapisałaczekamy
Jak myślicie, na kiedy najlepiej się zapisać na pierwszą wizytę do gina? Znaczy oczywiście ostatnio już chodziłam sporo do jednego, głównie na badania, ale teraz chciałabym wybrać innego gina typowo do prowadzenia ciąży. Według kalkulatorów, jestem około 4tc... Kiedy będzie sens?
ja miałam mieć w 8+1 ale przepisałam się i będę miała w 7+1czekamy
Jak myślicie, na kiedy najlepiej się zapisać na pierwszą wizytę do gina? Znaczy oczywiście ostatnio już chodziłam sporo do jednego, głównie na badania, ale teraz chciałabym wybrać innego gina typowo do prowadzenia ciąży. Według kalkulatorów, jestem około 4tc... Kiedy będzie sens?
Wg mnie najlepiej 7-8 tydzień, bo ja poszłam niby w 6 tygodniu, ale przez to, że miałam późno owulację, to nic nie było widać. Teraz będę miała wizytę właśnie w 8 tygodniuczekamy
Fajny pomysł, tylko nie wiem gdzie to się ustawiaEj dziewczyny, przyszła mi taka myśl do głowy.
Tworzymy tu fajne miejsce Czerwcowych Mam, budujemy między sobą jakieś relacje, wspieramy się. To na pewno dużo daje wielu z nas. Szczególnie mówię w swoim własnym imieniu, jako (miejmy nadzieję) przyszła mama po raz pierwszy w życiu Wiele rzeczy dowiaduję się na tym forum, od Was.
Czasami trudno jest znaleźć w ponad 100(!) stronach tego wątku informacji o każdej z nas; mam na myśli jakieś podstawowe informacje, jak np. wiek, która ciąża, które dziecko, albo przynajmniej w którym tygodniu/miesiącu obecnie jesteśmy. To by bardzo pomogło, przynajmniej tak mi się wydaje, żeby poznać się lepiej i uniknąć powtarzających się pytań do siebie nawzajem, szczególnie dla osób, które są tu nowe
Widziałam, że niektóre dziewczyny mają te informacje w sygnaturze, która pojawia się pod każdym postem I to jest super, może zróbmy tak?
Co myślicie?
ja też nie mam pojęciaFajny pomysł, tylko nie wiem gdzie to się ustawia