reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Was też tak ciągnie aż do uda raz z prawej raz z lewej? Taki dziwnie ciepły ból? Do tego ból jak na okres kilka razy w ciągu dnia przez kilkanaście sekund?

Ależ mi się dzisiaj dzień trafił. Zgaga wypala mi cały przełyk i do tego mdli mnie z lekka. W poprzedniej ciąży miałam zgage dzień w dzień od jakiegos nie wiem 14 czy 16 czy któregoś tygodnia, a teraz już się pojawiła. Oby nie została ze mną do końca, bo pamietam jakie to było wykańczające… Aaa i obaliłam ten mit, ze zgaga = dziecko z bujną czupryną. Moja córa urodziła się prawie łysa 😅

czekamy na informacje ❤️
Jestem załamana. Leżę i ryczę.
Wieczorem idę do mojego prywatnego lekarza żeby potwierdził i coś zaradził.
Szyjka jest tak skrócona , że prawie jej nie ma. Serduszko bije, dzidziuś rośnie. Ale co z tego, jak szyjka skrócona, grozi mi poronienie.
Mam jeszcze starszą córkę, nie mam prawa jazdy. Od dzisiaj jestem na zwolnieniu, miałam jeszcze popracować ale cóż. Wszystko mi się wali.

reklama
Do góry