reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Jestem załamana. Leżę i ryczę.
Wieczorem idę do mojego prywatnego lekarza żeby potwierdził i coś zaradził.
Szyjka jest tak skrócona , że prawie jej nie ma. Serduszko bije, dzidziuś rośnie. Ale co z tego, jak szyjka skrócona, grozi mi poronienie.
Mam jeszcze starszą córkę, nie mam prawa jazdy. Od dzisiaj jestem na zwolnieniu, miałam jeszcze popracować ale cóż. Wszystko mi się wali.
na pewno jest wszystko dobrze ! Dobrze że idziesz do lekarza prywatnie. Może założy Ci szew lub coś?

reklama
Szyjka jest tak skrócona , że prawie jej nie ma. Serduszko bije, dzidziuś rośnie. Ale co z tego, jak szyjka skrócona, grozi mi poronienie.
Mam jeszcze starszą córkę, nie mam prawa jazdy. Od dzisiaj jestem na zwolnieniu, miałam jeszcze popracować ale cóż. Wszystko mi się wali.

Wszystko bedzie dobrze! Musi byc. Dobrze ze idziesz do drugiego lekarza.
Dbaj o siebie i dzidziutka. Tule i trzymam za was kciuki ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Jestem dobrej myśli, ze coś się uda na to zaradzić. Trzymaj się i dawaj znać co powie lekarz wieczorem 😞

na pewno jest wszystko dobrze ! Dobrze że idziesz do lekarza prywatnie. Może założy Ci szew lub coś?
Porozmawiam z nim na ten temat. Czytalam właśnie o szwie. Bo pessar chyba później można założyć. Nie sądziłam , że na początku ciąży może szyjka się skracac.. skracała mi się może z 2 msc przed porodem i też musiałam leżeć. Ale w 7 tygodniu :(

Ja jutro jadę do ginekologa. Miałam być w pon ale ta głowa mnie tak boli… i w sumie wiem od czego. Lekarz profilaktycznie dał mi progesteron i po nim mnie tak wali… bo nie wzięłam dziś rano tabletki i do teraz jest okej, a po wczorajszej wieczorem był Armageddon znowu. Jak będzie jutro wszystko okej to odstawiamy progesteron ufff… Także zaczynam się stresować jutrem 🤣

Zrobiłam dzisiaj przyrost bety, jest prawidłowa:) mąż się powoli nakręca, mówi cały czas że będzie Ania, a mi się tak średnio podoba, bo mam kuzynkę Anię xD ale narazie niech mu będzie.

Mowilyscie w pracy o ciąży? Ja za tydzień muszę powiedzieć bo będzie zabieg z RTG i nie może mnie wtedy być w gabinecie, ale trochę się stresuję co to będzie:)

reklama
Zrobiłam dzisiaj przyrost bety, jest prawidłowa:) mąż się powoli nakręca, mówi cały czas że będzie Ania, a mi się tak średnio podoba, bo mam kuzynkę Anię xD ale narazie niech mu będzie.

Mowilyscie w pracy o ciąży? Ja za tydzień muszę powiedzieć bo będzie zabieg z RTG i nie może mnie wtedy być w gabinecie, ale trochę się stresuję co to będzie:)
To może Hania? :) Anna i Hanna to prawie to samo imię, mają takie samo znaczenie itd.
Co do pracy, to jeszcze długo nie chcę mówić, może pod koniec roku powiem. Ale mam pracę biurową, także trochę inna sytuacja.

Do góry