Mrs.Alice
Fanka BB :)
BiednaBiedna Ja przed chwilą miałam konsultacje z neurologiem i ginekologiem bo znowu wróciła migrena i kazali wziąć tryptan znowu… przeszło ale czuję że nie do końca… obłęd!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BiednaBiedna Ja przed chwilą miałam konsultacje z neurologiem i ginekologiem bo znowu wróciła migrena i kazali wziąć tryptan znowu… przeszło ale czuję że nie do końca… obłęd!
Dzisiaj widziałam w Lidlu mandarynkiJa się czasem zastanawiam czy w moim przypadku nie lepiej było by iść zwymiotować. Ciągle mnie mdli, czy jem czy nie jem, czy coś śmierdzi czy nie , ciągle mi nie dobrze. :/ mam mega ochotę na mandarynki. Ale pewnie jeszcze nie ma w sklepach
Wieczorem widać roznice przynajmniej u mnie. Jestem szczupła, na codzien można policzyć rzebra i obić się o kości biodrowe a tu już brzuszek wystaje wieczorami, fajnieStoję sobie teraz w kuchni i smażę chleb w jajku i tak patrzę na swój brzuch i kurde trochę większy jest
ja też należę do szczupłych coś czuję ,że brzuszek będzie dosyć szybko widocznyWieczorem widać roznice przynajmniej u mnie. Jestem szczupła, na codzien można policzyć rzebra i obić się o kości biodrowe a tu już brzuszek wystaje wieczorami, fajnie
Wykończę się zanim urodzę hahahaBiedna
Jak to uroczo zabrzmiało. Mama mi zrobiła <3Ja za to należę do okrągłych i stanowczo nie szczupłych a wieczorem wyglądam na 4 miesiąc i teraz i ja chcę mandarynki....baaaardzo ich potrzebuje xd ogólnie mam takie mdłości od paru dni że dramat. Miałam od wczoraj ochotę na rybę a jak Mama specjalnie mi zrobiła to prawie więc dzisiaj żyje na wodzie i musli bo tylko to wchodzi
mąż mi dziś gyrosa zrobiłam, ale wrocił, ja sobie kiełbaskę usmażyłam ale już połowę zwróciłam i tak co chwile lecę i po trochę wymiotuje. No obłęd jakiś. Ale i tak jest lepiej niż w pierwszej ciąży bo wtedy za każdym razem do cna wszystko zwracałam.Stoję sobie teraz w kuchni i smażę chleb w jajku i tak patrzę na swój brzuch i kurde trochę większy jest
to ja miałam dziś tak z tym gyrosem. Miałam ochotę mąż mi zrobił a ja zaraz zwróciłam, wczoraj jadłam same bułki, ale już na nie patrzeć nie mogęJa za to należę do okrągłych i stanowczo nie szczupłych a wieczorem wyglądam na 4 miesiąc i teraz i ja chcę mandarynki....baaaardzo ich potrzebuje xd ogólnie mam takie mdłości od paru dni że dramat. Miałam od wczoraj ochotę na rybę a jak Mama specjalnie mi zrobiła to prawie więc dzisiaj żyje na wodzie i musli bo tylko to wchodzi