reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Powiem wam , że czuje się jakbym nie była drugi raz w ciazy , jakby to był dla mnie niewytłumaczalny cud 🤣🤣 . Siedzę w wannie, patrzę, brzuch fajny ciążowy. ( w dzień go nie mam 🤣 ) i rozmyślam, ze jak to , tam dziecko jest, w brzuchu.
I mam taki mętlik całe dnie, przechodzę jakieś załamanie nerwowe , już mnie wszyscy mają dość 🤣🤣 wszystko działa na mnie jak płachta na byka. Kupiłam melise i od dziś to będzie mój przyjaciel 🤣🤣
Można brac kąpiele w ciąży?

reklama
No ja też… do tego uwydatniły mi się zajady, wyskoczyła mi opryszczka także super.. 🙈🙈 liczyłam na to że w tej ciąży będzie synek, ale w poprzedniej ciąży, z której mam córkę, miałam takie same objawy, więc już trochę tracę nadzieję 😆😆
Girl, ja od tygodnia walczę z trądzikiem, wyskoczył mi w mega dużej ilości na brodzie i nawet na policzku(!!!) 😒 wygląda strasznie, jakby mnie coś użądliło, choć teraz nieco się uspokaja...
Ale dajesz mi przez to nadzieję, że może będzie dziewczynka, o której marzę 😍😅

Girl, ja od tygodnia walczę z trądzikiem, wyskoczył mi w mega dużej ilości na brodzie i nawet na policzku(!!!) 😒 wygląda strasznie, jakby mnie coś użądliło, choć teraz nieco się uspokaja...
No nie wiem... trzecia ciąża, w domu parka a wypryszczyło mnie pierwszy raz w ciąży 🙈 pamiętam dokładnie jaka miałam piękną cerę w obu ciążach 😅 więc teorii nie mogę potwierdzić 🙈

Zastanawiam się jak zabrać ze sobą zdjęcie USG żeby nikt w pracy nie zauważył 😅 bo nie wytrzymam tyle czasu bez zdjęcia pod ręką 🙈 (tak, wiem że brzuch mam zawsze że sobą 😅) normalnie mnie euforia rozpiera 😍 a to przecież jedynie pęcherzyk ciążowy 🙈 nawet we śnie widziałam ten obraz z USG 🙈🤣 normalnie matka wariatka 🙈🤣🤣

Hej a mam pytanie trochę poza tematem, czy macie jakieś sprawdzone ubezpieczenie na życie? Teraz sobie pomyślałam że może warto by było się jakoś zabezpieczyć i męża i przeglądam ale sporo tego jest :)
Ja mam firmowe takie z pracy. Po porodzie należy mi się 3 tys np. Ale to zwykle z PZU. Na pewno są lepsze

No nie wiem... trzecia ciąża, w domu parka a wypryszczyło mnie pierwszy raz w ciąży 🙈 pamiętam dokładnie jaka miałam piękną cerę w obu ciążach 😅 więc teorii nie mogę potwierdzić 🙈

Zastanawiam się jak zabrać ze sobą zdjęcie USG żeby nikt w pracy nie zauważył 😅 bo nie wytrzymam tyle czasu bez zdjęcia pod ręką 🙈 (tak, wiem że brzuch mam zawsze że sobą 😅) normalnie mnie euforia rozpiera 😍 a to przecież jedynie pęcherzyk ciążowy 🙈 nawet we śnie widziałam ten obraz z USG 🙈🤣 normalnie matka wariatka 🙈🤣🤣
Nie odbieraj mi nadziei! 🤣 Oczywiście żartuję, ale ciekawe, czy jakiekolwiek teorie na temat płci rzeczywiście mają potwierdzenie w rzeczywistości.. 🤔

To urocze, że chcesz mieć usg ze sobą 😊 może po prostu włóż do torebki i nie wyjmuj w miejscach, gdzie są inni 😅

Nie odbieraj mi nadziei! 🤣 Oczywiście żartuję, ale ciekawe, czy jakiekolwiek teorie na temat płci rzeczywiście mają potwierdzenie w rzeczywistości.. 🤔

To urocze, że chcesz mieć usg ze sobą 😊 może po prostu włóż do torebki i nie wyjmuj w miejscach, gdzie są inni 😅
Na córkę pamiętam że lubiłam jeść na słodko, na syna bardziej mięcho mnie pociągało 😅

reklama
pierwsza ciąża cera jak pupa niemowlaka - chłopiec... druga ciąża trądzik taki że masakra i chłopiec ;) nie ma co się takimi rzeczami sugerować xd

Do góry