reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Powiem wam , że czuje się jakbym nie była drugi raz w ciazy , jakby to był dla mnie niewytłumaczalny cud 🤣🤣 . Siedzę w wannie, patrzę, brzuch fajny ciążowy. ( w dzień go nie mam 🤣 ) i rozmyślam, ze jak to , tam dziecko jest, w brzuchu.
I mam taki mętlik całe dnie, przechodzę jakieś załamanie nerwowe , już mnie wszyscy mają dość 🤣🤣 wszystko działa na mnie jak płachta na byka. Kupiłam melise i od dziś to będzie mój przyjaciel 🤣🤣
Można brac kąpiele w ciąży?

reklama
No ja też… do tego uwydatniły mi się zajady, wyskoczyła mi opryszczka także super.. 🙈🙈 liczyłam na to że w tej ciąży będzie synek, ale w poprzedniej ciąży, z której mam córkę, miałam takie same objawy, więc już trochę tracę nadzieję 😆😆
Girl, ja od tygodnia walczę z trądzikiem, wyskoczył mi w mega dużej ilości na brodzie i nawet na policzku(!!!) 😒 wygląda strasznie, jakby mnie coś użądliło, choć teraz nieco się uspokaja...
Ale dajesz mi przez to nadzieję, że może będzie dziewczynka, o której marzę 😍😅

Girl, ja od tygodnia walczę z trądzikiem, wyskoczył mi w mega dużej ilości na brodzie i nawet na policzku(!!!) 😒 wygląda strasznie, jakby mnie coś użądliło, choć teraz nieco się uspokaja...
No nie wiem... trzecia ciąża, w domu parka a wypryszczyło mnie pierwszy raz w ciąży 🙈 pamiętam dokładnie jaka miałam piękną cerę w obu ciążach 😅 więc teorii nie mogę potwierdzić 🙈

Zastanawiam się jak zabrać ze sobą zdjęcie USG żeby nikt w pracy nie zauważył 😅 bo nie wytrzymam tyle czasu bez zdjęcia pod ręką 🙈 (tak, wiem że brzuch mam zawsze że sobą 😅) normalnie mnie euforia rozpiera 😍 a to przecież jedynie pęcherzyk ciążowy 🙈 nawet we śnie widziałam ten obraz z USG 🙈🤣 normalnie matka wariatka 🙈🤣🤣

Hej a mam pytanie trochę poza tematem, czy macie jakieś sprawdzone ubezpieczenie na życie? Teraz sobie pomyślałam że może warto by było się jakoś zabezpieczyć i męża i przeglądam ale sporo tego jest :)
Ja mam firmowe takie z pracy. Po porodzie należy mi się 3 tys np. Ale to zwykle z PZU. Na pewno są lepsze

No nie wiem... trzecia ciąża, w domu parka a wypryszczyło mnie pierwszy raz w ciąży 🙈 pamiętam dokładnie jaka miałam piękną cerę w obu ciążach 😅 więc teorii nie mogę potwierdzić 🙈

Zastanawiam się jak zabrać ze sobą zdjęcie USG żeby nikt w pracy nie zauważył 😅 bo nie wytrzymam tyle czasu bez zdjęcia pod ręką 🙈 (tak, wiem że brzuch mam zawsze że sobą 😅) normalnie mnie euforia rozpiera 😍 a to przecież jedynie pęcherzyk ciążowy 🙈 nawet we śnie widziałam ten obraz z USG 🙈🤣 normalnie matka wariatka 🙈🤣🤣
Nie odbieraj mi nadziei! 🤣 Oczywiście żartuję, ale ciekawe, czy jakiekolwiek teorie na temat płci rzeczywiście mają potwierdzenie w rzeczywistości.. 🤔

To urocze, że chcesz mieć usg ze sobą 😊 może po prostu włóż do torebki i nie wyjmuj w miejscach, gdzie są inni 😅

Nie odbieraj mi nadziei! 🤣 Oczywiście żartuję, ale ciekawe, czy jakiekolwiek teorie na temat płci rzeczywiście mają potwierdzenie w rzeczywistości.. 🤔

To urocze, że chcesz mieć usg ze sobą 😊 może po prostu włóż do torebki i nie wyjmuj w miejscach, gdzie są inni 😅
Na córkę pamiętam że lubiłam jeść na słodko, na syna bardziej mięcho mnie pociągało 😅

reklama
pierwsza ciąża cera jak pupa niemowlaka - chłopiec... druga ciąża trądzik taki że masakra i chłopiec ;) nie ma co się takimi rzeczami sugerować xd

Do góry