997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja kupiłam jak informowałam męża o ciąży w ramach niespodzianki na dzień chłopaka takie mini miniMnie właśnie podkusiło i kupiłam w Aldi bodziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam jak informowałam męża o ciąży w ramach niespodzianki na dzień chłopaka takie mini miniMnie właśnie podkusiło i kupiłam w Aldi bodziaki
Ja takie rozmiar 3, najmniejsze jakie byłyJa wzięłam 62, mam nadzieję że będą dobre bo śliczne są w miarę obojętne kolorystycznie bo jedne szare a drugie granatowe ale resztę już pewnie kupię używane albo gdzieś od dziewczyn pozbieram bo już mówiły że odkładają
trochę wam zazdroszczę że mówicie o ciąży rodzinie itd .. ja to z jednej strony chciałabym wszystkim powiedzieć ,a z drugiej nie chceZobacz załącznik 1574692Ja takie rozmiar 3, najmniejsze jakie były
U mnie wie tylko mój maz, przyjaciolka i moja babcia… Rodzina mojego męża dowie się dopiero po prenatalnych.trochę wam zazdroszczę że mówicie o ciąży rodzinie itd .. ja to z jednej strony chciałabym wszystkim powiedzieć ,a z drugiej nie chce
A ciepła herbatka z imbirem? Ja dalej zdycham na ból głowy ehhh… ciekawe czy zasnęJejku dziewczyny... nic prawie dziś nie jadłam... zjadłam kolację i jest mi tak nie dobrze,że masakra
nie lubię imbiru mąż usypia synka ,a ja chyba zrobię sobie herbatę z cytrynąA ciepła herbatka z imbirem? Ja dalej zdycham na ból głowy ehhh… ciekawe czy zasnę
taki jak jaHej hej, ja termin też na 17.06
u mnie będzie stres do końca ciążyI w ogóle zaczynają mnie brać stresy… że pójdę za tydzień do lekarza i nic z tego nie będzie