Mrs.Alice
Fanka BB :)
Ale prywatnie go ginekologa chodzisz ? Ja w poprzedniej ciaży sama dzwoniłam do położnej i umawiałam, nie wiem jak to wygląda odgórnieMam odkąd zaczęłam do ginekologa chodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale prywatnie go ginekologa chodzisz ? Ja w poprzedniej ciaży sama dzwoniłam do położnej i umawiałam, nie wiem jak to wygląda odgórnieMam odkąd zaczęłam do ginekologa chodzić
Mnie też bolą piersi i sutki i są ogromne. Dziś też wyjątkowo ciągnie mnie podbrzusze, dwie strony na raz, osobno i tak w kółko. Lekarz mówił, że tak będzie i martwimy się tylko krwawieniem a nie kłującym ciągnącym brzuchem jeśli nie jest to ból nie do wytrzymania i niepokojącyA mi wróciły bóle piersi, nawet położyć na boku się nie mogę. Do tego dziwne bóle w pachwinach, na dole brzucha. Już sama nie wiem kiedy ból jest normalny.. wizyta dopiero po 20ym. A jak u Was ?
Nie. Położną mam na NFZ. Szczerze to myślałam że wszędzie tak jest, że jak się idzie do gina to się od razu do położnej zapisujeAle prywatnie go ginekologa chodzisz ? Ja w poprzedniej ciaży sama dzwoniłam do położnej i umawiałam, nie wiem jak to wygląda odgórnie
@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ Ogromne gratulacje i kciuki z całych sił Spokojnych i pięknych 9 miesięcy, zakończonych praktycznie niezauważalnym porodem, a potem to już będzie ostra jazda bez trzymanki, wiadomo