reklama
Rudzielec11
Fanka BB :)
Mi się też pojawiły a ja w całym życiu mogę zliczyć też co mi wyszły na palcach jednej ręki, teraz mam spóźniony młodzieńczy trądzik xd
Ewelina0702
Początkująca w BB
Oj zalatany tydzień, mało się odzywałam. U mnie mdłości brak no może czasami ale to dosłownie kilka minut i przechodzi, najgorsze jest to że ciągle jestem głodna i już mam 3 kg na plusie a gdzie tu do końca.... Tak po za tym wizytę mam 19-go ale moja gin przykuje prywatnie i teraz powiedzcie ze dobrze zrobilam bo zapisałam się na tą środę do innego lekarza na NFZ, zależy mi na tym żeby chociaż te pierwsze badania krwi zrobić na fundusz bo są to dość spore kwoty. Myślicie ze mogę tak zadziałać?
Żołna
Ja tak robiłam w obu poprzednich ciążach. Tylko chodziłam prywatnie i na NFZ do tego samego doktora. Gin sam mówił, że skierowanie na badania to mi wypisze jak będę u niego na NFZ.Oj zalatany tydzień, mało się odzywałam. U mnie mdłości brak no może czasami ale to dosłownie kilka minut i przechodzi, najgorsze jest to że ciągle jestem głodna i już mam 3 kg na plusie a gdzie tu do końca.... Tak po za tym wizytę mam 19-go ale moja gin przykuje prywatnie i teraz powiedzcie ze dobrze zrobilam bo zapisałam się na tą środę do innego lekarza na NFZ, zależy mi na tym żeby chociaż te pierwsze badania krwi zrobić na fundusz bo są to dość spore kwoty. Myślicie ze mogę tak zadziałać?
Z tą wagą to uważaj. Ja tak tyłam w poprzednich ciążach. W obu miałam zagrożenie cukrzyca ciążowa i skończyło się na blisko + 30 kg na razie odpukać waga mniej więcej stoi w miejscu, ale pewnie dlatego że dużo przytyłam przed ciążą a teraz mnie mdli po jedzeniu
Ewelina0702
Początkująca w BB
To. Koniecznie muszę się trochę zacząć ograniczać.Ja tak robiłam w obu poprzednich ciążach. Tylko chodziłam prywatnie i na NFZ do tego samego doktora. Gin sam mówił, że skierowanie na badania to mi wypisze jak będę u niego na NFZ.
Z tą wagą to uważaj. Ja tak tyłam w poprzednich ciążach. W obu miałam zagrożenie cukrzyca ciążowa i skończyło się na blisko + 30 kg na razie odpukać waga mniej więcej stoi w miejscu, ale pewnie dlatego że dużo przytyłam przed ciążą a teraz mnie mdli po jedzeniu
Żołna
Wiem, że to nie łatwe jedz częściej ale mniejsze porcjeTo. Koniecznie muszę się trochę zacząć ograniczać.
Ewelina0702
Początkująca w BB
Oj tak, łatwo nie będzieWiem, że to nie łatwe jedz częściej ale mniejsze porcje
staraj się dojadać owocami I warzywami, albo suszonymi owocami. Ja w pierwszej ciąży wręcz schudłamOj tak, łatwo nie będzie
Ale to dlatego że ciągle wymiotowałam, a jak już dostałam leki i zaczęły działać, to miałam właśnie cukrzycę ciążową i musiałam trzymać rygorystyczną dietę, a i tak skończyłam na insulinie. Ale za to po ciąży podczas karmienia przytyłam baaaardzo dużo.
reklama