reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Z moich objawów aktualnie to piersi bez zmian, dalej bolą i są nabrzmiałe ale za to wróciły mdłości i to że zdwojoną siłą. Jak wcześniej miałam tylko z nocy tak teraz większość dnia i nocy trzymają, nasilają się na wieczór i po każdym posiłku zastanawiam się czy zaraz nie wyląduje w łazience. Jutro mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje o jak to wszystko wygląda :)

reklama
Z moich objawów aktualnie to piersi bez zmian, dalej bolą i są nabrzmiałe ale za to wróciły mdłości i to że zdwojoną siłą. Jak wcześniej miałam tylko z nocy tak teraz większość dnia i nocy trzymają, nasilają się na wieczór i po każdym posiłku zastanawiam się czy zaraz nie wyląduje w łazience. Jutro mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje o jak to wszystko wygląda :)
Daj koniecznie znać po wizycie 😁

Za to ja dziś leżę, bo zjadłam śniadanie i mnie cofało, rano tez juz zaliczylam 🤮 tylko nie mialam czym. Teraz leżę, bo na siedząco i stojąco mi się cofa. A mieliśmy dziś jechać do restauracji.

Mnie piersi bolą, mam też pełno pryszczy na brodzie 😢 Wieczorem, tak koło 18,19 trochę mam mdłości (to chyba to 🤷🏼‍♀️) Przedwczoraj po kawałku ciasta właśnie tak pod wieczór mnie zmuliło 🙈

reklama
Do góry