reklama
Żołna
Fanka BB :)
Jest 100%a na l4 ciązowym nie dostaje się przypadkiem 100%?
Żołna
O dzięki a ginekolog sam może mi dać receptę? Czy muszę do endokrynologa z tym iść?Ja przyjmuję euthyrox - przed ciążą 50 a teraz 75, bo skoczyło mi TSH do 3,13. Ja mam hashimoto i TSH może skakać bez leków. Teraz mi się skończyły to lekarz POZ mi wypisał on line na nfz
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny
Ja zrobiłam badania w piątek tylko bez glukozy i moczu bo tego drugiego zapomniałam a glukozy nie można po kawie
Tak jak sobie obiecałam nie odczytałam ich, w pn mam wizytę wiec zobaczę w pn rano.
Jak jest zły przyrost bety albo progesteron nie podniósł się to pewnie bym oszalała przez weekend a jak dobry to będę nieśmiało szaleć ze szczęścia w pn
Dziś za to żeby nie myśleć poszłam na zakupy ale jak spodnie były takie w sam raz to zastanawiałam się czy nie cisnąć na ,,over size” i brac lekko za duże bo jeśli wszystko jest ok to z over size zrobią się za jakiś czas leginsy
Trzymam kciuki za wasze samopoczucie przyrosty Pozdrawiam cieplutko z deszczowej stolicy ️
Ja zrobiłam badania w piątek tylko bez glukozy i moczu bo tego drugiego zapomniałam a glukozy nie można po kawie
Tak jak sobie obiecałam nie odczytałam ich, w pn mam wizytę wiec zobaczę w pn rano.
Jak jest zły przyrost bety albo progesteron nie podniósł się to pewnie bym oszalała przez weekend a jak dobry to będę nieśmiało szaleć ze szczęścia w pn
Dziś za to żeby nie myśleć poszłam na zakupy ale jak spodnie były takie w sam raz to zastanawiałam się czy nie cisnąć na ,,over size” i brac lekko za duże bo jeśli wszystko jest ok to z over size zrobią się za jakiś czas leginsy
Trzymam kciuki za wasze samopoczucie przyrosty Pozdrawiam cieplutko z deszczowej stolicy ️
Lilac06
Zaciekawiona BB
O ile jest się na etacie... ja jestem na działalności więc niestety już będzie mniej kolorowo.. :/a na l4 ciązowym nie dostaje się przypadkiem 100%?
prettyinflowers
Dziewczyny a zdarza się wam mieć biegunke w ciąży? Kurcze, dzisiaj mnie trochę żołądek boli i mam dość lekka na szczęście biegunke ale wciąż, a jesteśmy na wyjeździe i drugi dzień jemy śniadanie na mieście, jakieś jajka w koszulce i na miękko itp i dzisiaj zaczęłam się bać że się zatrułam ale czytam że z kolei biegunka też może występować na początku ciąży więc już sama nie wiem..
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Wtedy najlepiej zwiększyć składki i poczekać jak najdłużej ze zwolnieniemO ile jest się na etacie... ja jestem na działalności więc niestety już będzie mniej kolorowo..
Ice41
Nie musisz, ginekolog też przepiszeO dzięki a ginekolog sam może mi dać receptę? Czy muszę do endokrynologa z tym iść?
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Mi się zdarza Nie wiem czy to normalnie w ciąży chyba tak. Jeśli nie będzie to bardzo wodniste i mniej niż 4 dziennie, bez gorączki to dużo pij i zobacz czy przejdzie. Jak nie to do gin zadzwoń swojego.Dziewczyny a zdarza się wam mieć biegunke w ciąży? Kurcze, dzisiaj mnie trochę żołądek boli i mam dość lekka na szczęście biegunke ale wciąż, a jesteśmy na wyjeździe i drugi dzień jemy śniadanie na mieście, jakieś jajka w koszulce i na miękko itp i dzisiaj zaczęłam się bać że się zatrułam ale czytam że z kolei biegunka też może występować na początku ciąży więc już sama nie wiem..
reklama
Ice41
No tu byłabym ostrożna. Są jakieś obostrzenia tej podwyższonej składki i ciąży. Poradziłabym się w tej kwestii z księgową albo ZUS na infolinii anonimowo (mojemu mężowi nie raz naprawdę podpowiedzieli różne rzeczy).Wtedy najlepiej zwiększyć składki i poczekać jak najdłużej ze zwolnieniem