reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ej właśnie sobie uświadomiłam że po raz drugi na rocznicę ślubu urodzi nam się dziecko 😆 mieliśmy ślub 12.06.21 22.06.22 urodziła się nasza córeczka a teraz na kolejną rocznicę będzie kolejne bobo 😅

reklama
Ja przyjmuję euthyrox - przed ciążą 50 a teraz 75, bo skoczyło mi TSH do 3,13. Ja mam hashimoto i TSH może skakać bez leków. Teraz mi się skończyły to lekarz POZ mi wypisał on line na nfz
O dzięki 🙂 a ginekolog sam może mi dać receptę? Czy muszę do endokrynologa z tym iść?

Cześć dziewczyny ☺️🍀🌸
Ja zrobiłam badania w piątek tylko bez glukozy i moczu bo tego drugiego zapomniałam ☺️🤦‍♀️a glukozy nie można po kawie😅
Tak jak sobie obiecałam nie odczytałam ich, w pn mam wizytę wiec zobaczę w pn rano.
Jak jest zły przyrost bety albo progesteron nie podniósł się to pewnie bym oszalała przez weekend a jak dobry to będę nieśmiało szaleć ze szczęścia w pn☺️
Dziś za to żeby nie myśleć poszłam na zakupy ale jak spodnie były takie w sam raz to zastanawiałam się czy nie cisnąć na ,,over size” i brac lekko za duże 🤪 bo jeśli wszystko jest ok to z over size zrobią się za jakiś czas leginsy 🤣
Trzymam kciuki za wasze samopoczucie przyrosty☺️ Pozdrawiam cieplutko z deszczowej stolicy 🌧️☔

Dziewczyny a zdarza się wam mieć biegunke w ciąży? Kurcze, dzisiaj mnie trochę żołądek boli i mam dość lekka na szczęście biegunke ale wciąż, a jesteśmy na wyjeździe i drugi dzień jemy śniadanie na mieście, jakieś jajka w koszulce i na miękko itp i dzisiaj zaczęłam się bać że się zatrułam 😳😳 ale czytam że z kolei biegunka też może występować na początku ciąży więc już sama nie wiem..

Dziewczyny a zdarza się wam mieć biegunke w ciąży? Kurcze, dzisiaj mnie trochę żołądek boli i mam dość lekka na szczęście biegunke ale wciąż, a jesteśmy na wyjeździe i drugi dzień jemy śniadanie na mieście, jakieś jajka w koszulce i na miękko itp i dzisiaj zaczęłam się bać że się zatrułam 😳😳 ale czytam że z kolei biegunka też może występować na początku ciąży więc już sama nie wiem..
Mi się zdarza ☺️ Nie wiem czy to normalnie w ciąży chyba tak. Jeśli nie będzie to bardzo wodniste i mniej niż 4 dziennie, bez gorączki to dużo pij i zobacz czy przejdzie. Jak nie to do gin zadzwoń swojego.

reklama
Do góry