reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Dziewczyny, u mnie ok 🥰 nie wiem, co spowodowało wczoraj to jednorazowe plamienie. Może organizm szaleje, bo wczoraj/dzisiaj miałam mieć okres?
Przyrost w każdym razie dobry 🥰

Załączniki

• IMG_9423.png
    IMG_9423.png
    159,5 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_9422.png
    IMG_9422.png
    180,8 KB · Wyświetleń: 92
reklama
No właśnie problem ze kupowałam 😂😂😂😂 ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić 😅 jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio piękna 🥲

pokaż fotkę
nigdy nie brałam, ale chyba w tej ciąży powinnam, bo się nerwowo wykończę. Pierwsza ciążę tak źle zniosłam, że teraz dostaję jakichś stanów depresyjnych i nerwicowych, bo cały czas mam w głowie że "zaraz się zacznie" jazda po szpitalach, wymioty, odwodnienie, cukrzyca, zastrzyki. Nienawidzę być w ciąży. Chciałabym już być po porodzie i mieć całą moją rodzinkę razem. Do ciąży staram się podchodzić na zasadzie zadania do wykonania, albo na zasadzie żmudnych i długich, nieprzyjemnych przygotowań do lepszego życia.

Tu zdjęcie jakiś czas temu, ogólnie krój księżniczki, dół cały tiulowy z zewnętrzną warstwą brokatową. Ale znalazłam właśnie na vinted awaryjną na ciężarny brzuch to zobaczcie
Ogólnie jak się nie uda tej góry przerobić to lipa bo dół jest na tyle duży i szeroki że na pewno by się brzuch zmieścił, ona odcina się w sumie już pod biustem tylko koronka robi wrażenie że niżej

Załączniki

• IMG_20231007_132652.jpg
    IMG_20231007_132652.jpg
    684,6 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20231007_132848.jpg
    IMG_20231007_132848.jpg
    218,3 KB · Wyświetleń: 105
pokaż fotkę
nigdy nie brałam, ale chyba w tej ciąży powinnam, bo się nerwowo wykończę. Pierwsza ciążę tak źle zniosłam, że teraz dostaję jakichś stanów depresyjnych i nerwicowych, bo cały czas mam w głowie że "zaraz się zacznie" jazda po szpitalach, wymioty, odwodnienie, cukrzyca, zastrzyki. Nienawidzę być w ciąży. Chciałabym już być po porodzie i mieć całą moją rodzinkę razem. Do ciąży staram się podchodzić na zasadzie zadania do wykonania, albo na zasadzie żmudnych i długich, nieprzyjemnych przygotowań do lepszego życia.
Ja jakiś czas przed zajściem też brałam leki od psychiatry, mówił że na spokojnie w razie czego są też takie które można brać w ciąży. Do tej pory czułam się dobrze ale zdarza mi się w ciągu dnia zacząć panikować że jak sobie poradzimy, że może nie jesteśmy gotowi, a to ślub po drodze to jak to ogarnąć, a jeśli będę się źle czuła albo coś się będzie działo itd... jak będzie się nasilać to też idę z tym do lekarza

No właśnie problem ze kupowałam 😂😂😂😂 (tanio była i się skusiłam xd) ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić 😅 jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio piękna 🥲
I to zaczynają się schody 🤣 z piersi bym się cieszyła w moim przypadku bo zawsze decha 🤣🤣🤣🤣

Tu zdjęcie jakiś czas temu, ogólnie krój księżniczki, dół cały tiulowy z zewnętrzną warstwą brokatową. Ale znalazłam właśnie na vinted awaryjną na ciężarny brzuch to zobaczcie
Ogólnie jak się nie uda tej góry przerobić to lipa bo dół jest na tyle duży i szeroki że na pewno by się brzuch zmieścił, ona odcina się w sumie już pod biustem tylko koronka robi wrażenie że niżej
Bardzo ładna 😍 spróbuj może najpierw przerobić, skoro to Twoja wymarzona, to warto troszkę o nią powalczyć 😁 jak już nie będzie wyjścia, to wtedy będziesz szukać na vinted 💙

pokaż fotkę
Źle kojarzysz ciaze :( nie nastawiaj się, każda ciąża inna, ta może okazać się łaskawa :*

Ja jakiś czas przed zajściem też brałam leki od psychiatry, mówił że na spokojnie w razie czego są też takie które można brać w ciąży. Do tej pory czułam się dobrze ale zdarza mi się w ciągu dnia zacząć panikować że jak sobie poradzimy, że może nie jesteśmy gotowi, a to ślub po drodze to jak to ogarnąć, a jeśli będę się źle czuła albo coś się będzie działo itd... jak będzie się nasilać to też idę z tym do lekarza
Tak ma chyba każda z nas. Ja nie mam dnia żebym się nie zastanawiała , czy na pewno jestem gotowa, że bez ślubu żyjemy, że córka jeszcze nie ma nazwiska mojego, że czeka nas sprawa sądowa o przysposobienie, że mniej będę zarabiała jak odejdę na L4 ciążowe, czy na pewno wszystko będzie dobrze z dzieckiem. Poza tym mam napady furii i nerwów, dlatego te ziołowe trochę mnie wyciszają

reklama
Do góry