reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
U mnie beta ok. Ale TSH wyszło za duże. Ktoś wie jak to obniżyć? 😥

Załączniki

• Screenshot_2023-10-07-14-18-11-525_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-07-14-18-11-525_com.android.chrome.jpg
    104,5 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_20231007_141535.jpg
    IMG_20231007_141535.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 70
U mnie beta ok. Ale TSH wyszło za duże. Ktoś wie jak to obniżyć? 😥
Jest przyrost 💙💙
Hm, nie miałam problemów z tsh, więc niebardzo mogę pomóc 😢 Ale mogę podpowiedzieć, że jeżeli masz pakiet z luxmedu, to na czacie specjaliści mają dyżury, może akurat endokrynolog będzie miał i coś doradzi 😘

Jest przyrost 💙💙
Hm, nie miałam problemów z tsh, więc niebardzo mogę pomóc 😢 Ale mogę podpowiedzieć, że jeżeli masz pakiet z luxmedu, to na czacie specjaliści mają dyżury, może akurat endokrynolog będzie miał i coś doradzi 😘
Niestety nie mam żadnego pakietu. W pon zadzwonię do mojej położnej i zobaczymy co mi powie

Tu zdjęcie jakiś czas temu, ogólnie krój księżniczki, dół cały tiulowy z zewnętrzną warstwą brokatową. Ale znalazłam właśnie na vinted awaryjną na ciężarny brzuch to zobaczcie
Ogólnie jak się nie uda tej góry przerobić to lipa bo dół jest na tyle duży i szeroki że na pewno by się brzuch zmieścił, ona odcina się w sumie już pod biustem tylko koronka robi wrażenie że niżej
piękna, troszkę podobna do mojej 🙈 tylko moja odcinała się w talii. Ale to już ponad 2 lata temu było 🙈

Załączniki

• 004d5fd2-980e-476c-bee1-57a089d0f103.jpeg
    004d5fd2-980e-476c-bee1-57a089d0f103.jpeg
    59,4 KB · Wyświetleń: 102
Tak ma chyba każda z nas. Ja nie mam dnia żebym się nie zastanawiała , czy na pewno jestem gotowa, że bez ślubu żyjemy, że córka jeszcze nie ma nazwiska mojego, że czeka nas sprawa sądowa o przysposobienie, że mniej będę zarabiała jak odejdę na L4 ciążowe, czy na pewno wszystko będzie dobrze z dzieckiem. Poza tym mam napady furii i nerwów, dlatego te ziołowe trochę mnie wyciszają
a na l4 ciązowym nie dostaje się przypadkiem 100%?

reklama
Do góry