Rudzielec11
Fanka BB :)
Ja to bardziej paranormalne, ale przekaże mojemu bo on lubi takie klimatyDziewczyny! Właśnie wyszłam z kina z Piły X jak ktoś lubi dużo krwi to polecam! Chyba najlepsza piła z 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bardziej paranormalne, ale przekaże mojemu bo on lubi takie klimatyDziewczyny! Właśnie wyszłam z kina z Piły X jak ktoś lubi dużo krwi to polecam! Chyba najlepsza piła z 10
na sam koniec chyba sukienki jeszcze nie kupowalas ? :d13 kwietnia
UrodzilabymDziewczyny! Właśnie wyszłam z kina z Piły X jak ktoś lubi dużo krwi to polecam! Chyba najlepsza piła z 10
Ja też już pokłuta oby wszystko było ok a teraz śniadanko z mężem dobrej sobotyCześć dziewczyny. Ja już po pobraniu krwi oczywiście betę też zrobiłam nie mogłam się powstrzymać
No właśnie problem ze kupowałam (tanio była i się skusiłam xd) ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio pięknana sam koniec chyba sukienki jeszcze nie kupowalas ? :d
Nie brałam. Raczej stronię od takich leków. Chyba lepiej już przyjmować magnezJakie macie zda je na temat tabletek uspokajających w ciąży ? Zapytam swojego lekarza ale dopiero w poniedziałek. Od kilku dni codziennie przyjmuje po 1 tabletce positivum. Czy zaszkodziłam dziecku ?
Ja przyjmuje sertaline od psychiatry w porozumieniu z ginekologiem do końca 1 trymestru zaczęłam ją brać po poronieniu w czerwcu bo jakieś takie duszności i lęki miałam ale teraz już git także odstawiamy powoli. Ale lekarz mówił, że teraz można ten lek brać do końca ciążyJakie macie zda je na temat tabletek uspokajających w ciąży ? Zapytam swojego lekarza ale dopiero w poniedziałek. Od kilku dni codziennie przyjmuje po 1 tabletce positivum. Czy zaszkodziłam dziecku ?
pokaż fotkęNo właśnie problem ze kupowałam (tanio była i się skusiłam xd) ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio piękna
nigdy nie brałam, ale chyba w tej ciąży powinnam, bo się nerwowo wykończę. Pierwsza ciążę tak źle zniosłam, że teraz dostaję jakichś stanów depresyjnych i nerwicowych, bo cały czas mam w głowie że "zaraz się zacznie" jazda po szpitalach, wymioty, odwodnienie, cukrzyca, zastrzyki. Nienawidzę być w ciąży. Chciałabym już być po porodzie i mieć całą moją rodzinkę razem. Do ciąży staram się podchodzić na zasadzie zadania do wykonania, albo na zasadzie żmudnych i długich, nieprzyjemnych przygotowań do lepszego życia.Jakie macie zda je na temat tabletek uspokajających w ciąży ? Zapytam swojego lekarza ale dopiero w poniedziałek. Od kilku dni codziennie przyjmuje po 1 tabletce positivum. Czy zaszkodziłam dziecku ?