reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
na sam koniec :D chyba sukienki jeszcze nie kupowalas ? :d
No właśnie problem ze kupowałam 😂😂😂😂 (tanio była i się skusiłam xd) ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić 😅 jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio piękna 🥲

Jakie macie zda je na temat tabletek uspokajających w ciąży ? Zapytam swojego lekarza ale dopiero w poniedziałek. Od kilku dni codziennie przyjmuje po 1 tabletce positivum. Czy zaszkodziłam dziecku ?

Jakie macie zda je na temat tabletek uspokajających w ciąży ? Zapytam swojego lekarza ale dopiero w poniedziałek. Od kilku dni codziennie przyjmuje po 1 tabletce positivum. Czy zaszkodziłam dziecku ?
Ja przyjmuje sertaline od psychiatry w porozumieniu z ginekologiem do końca 1 trymestru :) zaczęłam ją brać po poronieniu w czerwcu bo jakieś takie duszności i lęki miałam ale teraz już git także odstawiamy powoli. Ale lekarz mówił, że teraz można ten lek brać do końca ciąży

reklama
No właśnie problem ze kupowałam 😂😂😂😂 (tanio była i się skusiłam xd) ogólnie w cyckach już na ten moment brakuje mi jakieś 7-8cm ale już mamy obczajone że brzuch się zmieści więc kombinujemy czy się górę da przerobić 😅 jak się nie uda to muszę ją sprzedać i kupić jakiś luźniejszy krój a jest serio piękna 🥲
pokaż fotkę
nigdy nie brałam, ale chyba w tej ciąży powinnam, bo się nerwowo wykończę. Pierwsza ciążę tak źle zniosłam, że teraz dostaję jakichś stanów depresyjnych i nerwicowych, bo cały czas mam w głowie że "zaraz się zacznie" jazda po szpitalach, wymioty, odwodnienie, cukrzyca, zastrzyki. Nienawidzę być w ciąży. Chciałabym już być po porodzie i mieć całą moją rodzinkę razem. Do ciąży staram się podchodzić na zasadzie zadania do wykonania, albo na zasadzie żmudnych i długich, nieprzyjemnych przygotowań do lepszego życia.

Do góry