Ice41
Fanka BB :)
Są, przyrost jest jak ostatnio. Czekam tylko na progesteron. TSH mi spadło do 1,981, ale poszłam po wzięciu tabletekI jak?! Są ?! Czekamy razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są, przyrost jest jak ostatnio. Czekam tylko na progesteron. TSH mi spadło do 1,981, ale poszłam po wzięciu tabletekI jak?! Są ?! Czekamy razem z Tobą
No to jak jest dobry przyrost to najważniejsze! Tsh też coraz lepszeSą, przyrost jest jak ostatnio. Czekam tylko na progesteron. TSH mi spadło do 1,981, ale poszłam po wzięciu tabletek
A mi z dnia na dzień coraz bardziej niedobrze, jak zjem to zaraz mam mdłości, schudłam już 3kg a tak to czasem czuję podbrzusze, zakłuje gdzieś z jednej strony, kręci mi się w głowie sporadycznie, sikam co pół godziny no i sutki mi zaraz eksplodują tak bolą. A Ty?Miałam nadzieję na bliźniaki, ale raczej nic z tego. Przyrost mam jak przy pojedynczej, teraz trzymam tylko kciuki, żeby w ogóle ta ciąża była.
A jak Wasze samopoczucie?
No ja zupełnie nic nie mam - może poza obżarstwem, ale to przed już mi się zaczęło. Także ja nie mam żadnych objawów.A mi z dnia na dzień coraz bardziej niedobrze, jak zjem to zaraz mam mdłości, schudłam już 3kg a tak to czasem czuję podbrzusze, zakłuje gdzieś z jednej strony, kręci mi się w głowie sporadycznie, sikam co pół godziny no i sutki mi zaraz eksplodują tak bolą. A Ty?
Miałam 50 a lekarz teraz zwiększył do 75. Dużo czytałam i gadałam z lekarzem i mówi że nie wpływa na wynik tsh tylko ewentualnie na ft4 dlatego biorę leki przed badaniem@komarkowa93 jaką dawkę eurythroxu masz? Czy zawsze bierzesz leki przed badaniem?
Przyjdzie ze zdwojoną siłąNo ja zupełnie nic nie mam - może poza obżarstwem, ale to przed już mi się zaczęło. Także ja nie mam żadnych objawów.
Przy córce nic nie czułam do jakiegoś 7 tygodnia, a potem 1,5 miesiąca leżałam i nie byłam w stanie się podnieść, jeść i w ogóle. Było mi cały czas niedobrze, ale nie latałam z tego powodu do łazienki. Z synem nic a nic. Także zobaczymy, jak tym razem.Przyjdzie ze zdwojoną siłą
A to jaki przyrost jest przy bliźniakach? Pytam, bo też mam zakusyMiałam nadzieję na bliźniaki, ale raczej nic z tego. Przyrost mam jak przy pojedynczej, teraz trzymam tylko kciuki, żeby w ogóle ta ciąża była.
A jak Wasze samopoczucie?