reklama
Ice41
Fanka BB :)
To ładnieZupełnie się na tym nie znam jutro robię powtórkę, ale w środę miałam 38,5
Żołna
Hej. Wracam z labu po pobraniu krwi. Widzę że robienie przyrostu bety nie działa na mnie zbyt dobrze. Pół nocy nie spałam, co chwilę a to pić się chce, a to siku... przez to rano spanikowałam bo zrobiłam pinka super czułego a krecha słabsza niż w środę. W panice zrobiłam jeszcze nordtest a tam prawilną krecha niby człowiek wie, że mocz rozcieńczony po takiej nocy, że nie mierzy się przyrostu intensywnością kreski, ale nerwy jednak były mam nadzieję że wyniki będą szybko tak jak wcześniejsze i że wszystko jest ok.
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Znam to kochana… Ja się potrafię kilka razy w nocy obudzić na siku i żeby sprawdzić czy przypadkiem nie zaczęłam krwawić Głowa do góry! Będzie piękny przyrostHej. Wracam z labu po pobraniu krwi. Widzę że robienie przyrostu bety nie działa na mnie zbyt dobrze. Pół nocy nie spałam, co chwilę a to pić się chce, a to siku... przez to rano spanikowałam bo zrobiłam pinka super czułego a krecha słabsza niż w środę. W panice zrobiłam jeszcze nordtest a tam prawilną krecha niby człowiek wie, że mocz rozcieńczony po takiej nocy, że nie mierzy się przyrostu intensywnością kreski, ale nerwy jednak były mam nadzieję że wyniki będą szybko tak jak wcześniejsze i że wszystko jest ok.
Żołna
Nie sądziłam że zwykłe badanie bety będę tak przeżywać to moja trzecia ciąża i szczerze to wcześniejsze jakoś tak bezstresowo przeszłam bez sprawdzania bety myślę że ten pink mógł być jakiś felerny. Bo wcześniej na nordtest miałam ledwo widoczny cień a teraz bardzo ładna krecha jest.
Moderator
Człowiek im starszy tym bardziej się wszystkim stresuje Ja sama się sobie dziwię i jestem z siebie dumna, że posłuchałam lekarza i zrobiłam tylko 2 razy przyrost żeby się nie nakręcać i cierpliwie czekam na poniedziałkową wizytę z nadzieją, że będzie widać pęcherzyk w macicyNie sądziłam że zwykłe badanie bety będę tak przeżywać to moja trzecia ciąża i szczerze to wcześniejsze jakoś tak bezstresowo przeszłam bez sprawdzania bety myślę że ten pink mógł być jakiś felerny. Bo wcześniej na nordtest miałam ledwo widoczny cień a teraz bardzo ładna krecha jest.
Żołna
Ja mam wizytę we wtorek i stwierdziłam, że jej nie odwołam bez względu na wynik bety i progesteronu. Wiem że nic nie zobaczę bo to dopiero 4 tydzień z hakiem będzie ale trudno. Przynajmniej z doktorem pogadam i może się dowiem gdzie przyjmuje prywatnie.
Moderator
No pewnie, że tak! Przede wszystkim będziesz trochę spokojniejsza po wizycieJa mam wizytę we wtorek i stwierdziłam, że jej nie odwołam bez względu na wynik bety i progesteronu. Wiem że nic nie zobaczę bo to dopiero 4 tydzień z hakiem będzie ale trudno. Przynajmniej z doktorem pogadam i może się dowiem gdzie przyjmuje prywatnie.
reklama
Ewelina0702
Początkująca w BB
Hej. Wracam z labu po pobraniu krwi. Widzę że robienie przyrostu bety nie działa na mnie zbyt dobrze. Pół nocy nie spałam, co chwilę a to pić się chce, a to siku... przez to rano spanikowałam bo zrobiłam pinka super czułego a krecha słabsza niż w środę. W panice zrobiłam jeszcze nordtest a tam prawilną krecha niby człowiek wie, że mocz rozcieńczony po takiej nocy, że nie mierzy się przyrostu intensywnością kreski, ale nerwy jednak były mam nadzieję że wyniki będą szybko tak jak wcześniejsze i że wszystko jest ok. ja też widzę po sobie ze teraz człowiek bardziej się wszystkim przejmuje i ma więcej czarnych scenariuszy niż przy poprzednich ciążach