reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mam pamiątkowe pudło z pierwszej ciąży i z pierwszych rzeczy córeczki. Typu , smoczki, pierwsza butelka, karuzela, pierwszy gryzak,miś, buciki w których zaczęła chodzić, pamiątki z chrztu, karta ciąży , ubranko w którym wyszła ze szpitala, pępowinę i takie tam różne. I tak właśnie przeglądam zdjęcia z USG. I mam zdjęcie z 8 tygodnia. Już widać ładnie główkę itp. :)
W czwartek będę miała 6+3 ale na prywatnej wizycie po 20ym października będę 8+3 to pewnie będzie widać podobnie <3
16968659223466409955872133421946.jpg

Mam pamiątkowe pudło z pierwszej ciąży i z pierwszych rzeczy córeczki. Typu , smoczki, pierwsza butelka, karuzela, pierwszy gryzak,miś, buciki w których zaczęła chodzić, pamiątki z chrztu, karta ciąży , ubranko w którym wyszła ze szpitala, pępowinę i takie tam różne. I tak właśnie przeglądam zdjęcia z USG. I mam zdjęcie z 8 tygodnia. Już widać ładnie główkę itp. :)
W czwartek będę miała 6+3 ale na prywatnej wizycie po 20ym października będę 8+3 to pewnie będzie widać podobnie <3
Zobacz załącznik 1574321
ja też mam pamiątkowe pudełko z pierwszej ciąży ❤️ z drugiej nie jestem w stanie psychicznie póki co za to się wziąć 🙈 wszystko spakowane w kartonie jest 🙈 dokumenty ,rzeczy itd.. może kiedyś się za to wezmę 🙈

U nas 9 stopni, sipi deszcz i w ogóle jesienna pogoda 🥶
Od 12 męczy mnie zgaga 😭 Słyszałam, że na to są dobre migdały i faktycznie pomogły 💕 Mówię mężowi, żeby podjechał po pracy do sklepu i kupił migdały i chleb, dzwonię do niego czy kupił, a on: „tak, tak, kupiłem chleb i DAKTYLE” 🤦🏼‍♀️ ah te chłopy 🤣🤣

Ile mniej więcej zaoszczędzisz na badaniach? Mi się chyba nie chce chodzić do dwóch, ale jeszcze nie wybrałam lekarza, bo mam dylemat. Ten do którego chodziłam jest ordynatorem w jednym szpitalu, a ja bym wolała rodzić w innym i zastanawiam się czy nie wybrać lekarza z drugiego szpitala żeby się pewniej tam czuć. Plus ten "mój" ma opinię czasami niegrzecznego, a tamci z drugiego szpitala mają lepsze opinie, sama już nie wiem...
Mój lekarz prywatny prowadził pierwsza ciążę i 5 lat już do niego chodzę więc mu ufam na maxa. Teraz będzie prowadził druga ciążę. A na NFZ będę chodziła tylko ze względu na badania. Zawsze 100-200 zł w kieszeni a i częściej zobaczyć malucha będzie fajnie

reklama
Do góry