reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mam pamiątkowe pudło z pierwszej ciąży i z pierwszych rzeczy córeczki. Typu , smoczki, pierwsza butelka, karuzela, pierwszy gryzak,miś, buciki w których zaczęła chodzić, pamiątki z chrztu, karta ciąży , ubranko w którym wyszła ze szpitala, pępowinę i takie tam różne. I tak właśnie przeglądam zdjęcia z USG. I mam zdjęcie z 8 tygodnia. Już widać ładnie główkę itp. :)
W czwartek będę miała 6+3 ale na prywatnej wizycie po 20ym października będę 8+3 to pewnie będzie widać podobnie <3
16968659223466409955872133421946.jpg

Mam pamiątkowe pudło z pierwszej ciąży i z pierwszych rzeczy córeczki. Typu , smoczki, pierwsza butelka, karuzela, pierwszy gryzak,miś, buciki w których zaczęła chodzić, pamiątki z chrztu, karta ciąży , ubranko w którym wyszła ze szpitala, pępowinę i takie tam różne. I tak właśnie przeglądam zdjęcia z USG. I mam zdjęcie z 8 tygodnia. Już widać ładnie główkę itp. :)
W czwartek będę miała 6+3 ale na prywatnej wizycie po 20ym października będę 8+3 to pewnie będzie widać podobnie <3
Zobacz załącznik 1574321
ja też mam pamiątkowe pudełko z pierwszej ciąży ❤️ z drugiej nie jestem w stanie psychicznie póki co za to się wziąć 🙈 wszystko spakowane w kartonie jest 🙈 dokumenty ,rzeczy itd.. może kiedyś się za to wezmę 🙈

U nas 9 stopni, sipi deszcz i w ogóle jesienna pogoda 🥶
Od 12 męczy mnie zgaga 😭 Słyszałam, że na to są dobre migdały i faktycznie pomogły 💕 Mówię mężowi, żeby podjechał po pracy do sklepu i kupił migdały i chleb, dzwonię do niego czy kupił, a on: „tak, tak, kupiłem chleb i DAKTYLE” 🤦🏼‍♀️ ah te chłopy 🤣🤣

Ile mniej więcej zaoszczędzisz na badaniach? Mi się chyba nie chce chodzić do dwóch, ale jeszcze nie wybrałam lekarza, bo mam dylemat. Ten do którego chodziłam jest ordynatorem w jednym szpitalu, a ja bym wolała rodzić w innym i zastanawiam się czy nie wybrać lekarza z drugiego szpitala żeby się pewniej tam czuć. Plus ten "mój" ma opinię czasami niegrzecznego, a tamci z drugiego szpitala mają lepsze opinie, sama już nie wiem...
Mój lekarz prywatny prowadził pierwsza ciążę i 5 lat już do niego chodzę więc mu ufam na maxa. Teraz będzie prowadził druga ciążę. A na NFZ będę chodziła tylko ze względu na badania. Zawsze 100-200 zł w kieszeni a i częściej zobaczyć malucha będzie fajnie

reklama
Do góry