reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

U mnie wiadomo ze nic nie wiadomo…
Nie ma zarodka, dr kazal czekać 2 tyg.
Założył kartę ciąży i zlecił dalsze badania wiec dał nadzieje. Powiedzial ze w tym tygodniu czyli 7 powinno już być ale wyniki są dobre wiec może miałam późniejsza owulacje. Jest nadzieja ale szału nie ma…
Czuje się nijak :(
Spróbuj za parę dni do innego lekarza z dobrym aparatem USG. Ile miałaś bety ostatniej?

reklama
U mnie wiadomo ze nic nie wiadomo…
Nie ma zarodka, dr kazal czekać 2 tyg.
Założył kartę ciąży i zlecił dalsze badania wiec dał nadzieje. Powiedzial ze w tym tygodniu czyli 7 powinno już być ale wyniki są dobre wiec może miałam późniejsza owulacje. Jest nadzieja ale szału nie ma…
Czuje się nijak :(
jeśli nie wiesz kiedy była owulacja to wszystko mogło się poprzesuwać. Trzymam mocno kciuki ❤️

Byłaś na prywatnej wizycie ? Może słabe USG miał lekarz ? :( poczekaj tydzień i idź jeszcze raz, żeby nie potrzebnie się nie stresować
Ma prywatnej w dobrej myśle klinice.
Może pojadę w przyszłym tyg do Wro tam mam fajna Panią Dr z poprzedniej ciąży.
Mieszkałam tam wtedy większość czasu dlatego chodziłam na wizyty we Wrocławiu.
Nie wiem już sama…

Dziewczyny, czy Wy też budzicie się z praktycznie płaskim brzuchem a na wieczór wyglądacie jakby już zaawansowana ciąża była? 😅 coś mi się wydaje że długo tego nie ukryje a dopiero 5 tydzień 🙈

reklama
Do góry