Wiola.G1234
Fanka BB :)
Jutro spróbuję się umówić do gina na 31.10 zamiast na 7.11 bo ocipieje chyba jednak do tego czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i który to tydzień wyjdzie? Bo ja zeświruje chyba .. bo u mnie 31.10 7+1 a 7.11 8+1Ja ma na 2.11 bo terminu wcześniejszego brak.
Możesz zbadać. Zawsze szybciej lekarz zadziała jak z gotowymi wynikami pójdziesz.Dziewczyny, tak się zastanawiam czy zbadać sobie progesteron i betę, zanim będę miała wizytę u ginekologa. Czy po samych wynikach hormonów już będzie wiadomo czy dzieje się coś niepokojącego? Teraz zaczął się 6 tydzień
O to to! U mnie to samoMi się też pojawiły a ja w całym życiu mogę zliczyć też co mi wyszły na palcach jednej ręki, teraz mam spóźniony młodzieńczy trądzik xd
A wtedy zrobić np. dwa razy, żeby sprawdzić przyrosty? Czy wystarczy raz?Możesz zbadać. Zawsze szybciej lekarz zadziała jak z gotowymi wynikami pójdziesz.
Betę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojącyA wtedy zrobić np. dwa razy, żeby sprawdzić przyrosty? Czy wystarczy raz?
Dzięki! Jutro pójdę w takim razie, mam nadzieję, że będą dobre wynikiBetę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojący