reklama
koko.sanka
Fanka BB :)
Tak, Beta w pon niecałe 20, wczoraj prawie 60.Może to plamienie implamtacyjne. A robiłaś testy już ?
koko.sanka
To było jednorazowe mam nadzieje, byłam teraz w toalecie i nic.@konik.polny ale plamisz na brązowo? Jeśli tak to wszystko powinno być dobrze. Brązowe plamienia to stara zalegająca krew. Zrób jutro betę dla uspokojenia, ale jeśli się nie rozkręca na czerwono to byłabym dobrej myśli.
Naprawdę tego było mało, może tak z 2-3cm i to nie intensywne, tylko taka kawa z mlekiem, taka plamka.
Rudzielec11
Już myślałam że tylko mnie tak wywaliło
Załączniki
Wiola.G1234
O jaaa u mnie to trzecia ciąża to aż ciekawa jestem kiedy wywaliJuż myślałam że tylko mnie tak wywaliło
Rudzielec11
Moja pierwsza już na takim etapie a już wyglądam na 4 miesiąc do ślubu to mnie będą chyba wtaczać
Mrs.Alice
W pierwszej też widać było delikatnie od 6 tyg. W dzień jeszcze jak cię mogę, a na wieczór cieżarówkaJuż myślałam że tylko mnie tak wywaliło
Mrs.Alice
Kiedy masz ślub ?Moja pierwsza już na takim etapie a już wyglądam na 4 miesiąc do ślubu to mnie będą chyba wtaczać
reklama
a to akurat fakt że przy polskiej granicy taniej. Ja mieszkam przy granicy z Holandią to ceny żywności są dużo wyższe. Szwagierka mieszka gdzieś pod Berlinem. Ale zarobki też są niższe w tamtych rejonach. Mąż pracuje w firmie z Lipska to ma średnio 1000€ mniej niż w firmach w naszym rejonie. Dlatego też namawiam go na zmianę. No zupełnie niskie zarobki jak przez pośrednika, ale to akurat w Polsce podobnie.Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...