reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Mówiłam że nie mam za bardzo objawów, co nie? A wiecie jakie chipsy lubię najmniej? Nachosy. A solone chipsy są dla mnie w ogóle ble. Tymczasem ja dziś wieczorem... ^^

Załączniki

• 20231006_184955.jpg
    20231006_184955.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 48
reklama
@konik.polny ale plamisz na brązowo? Jeśli tak to wszystko powinno być dobrze. Brązowe plamienia to stara zalegająca krew. Zrób jutro betę dla uspokojenia, ale jeśli się nie rozkręca na czerwono to byłabym dobrej myśli.
To było jednorazowe mam nadzieje, byłam teraz w toalecie i nic.
Naprawdę tego było mało, może tak z 2-3cm i to nie intensywne, tylko taka kawa z mlekiem, taka plamka.

reklama
Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...
a to akurat fakt że przy polskiej granicy taniej. Ja mieszkam przy granicy z Holandią to ceny żywności są dużo wyższe. Szwagierka mieszka gdzieś pod Berlinem. Ale zarobki też są niższe w tamtych rejonach. Mąż pracuje w firmie z Lipska to ma średnio 1000€ mniej niż w firmach w naszym rejonie. Dlatego też namawiam go na zmianę. No zupełnie niskie zarobki jak przez pośrednika, ale to akurat w Polsce podobnie.

Do góry