reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ekstra !!! Zawsze marzyłam o takich informacjach ciekawych , ale nie umiem dochować tajemnicy i od razu się sprzedaje 🤣🤣
ja też jestem gadułą 🙈 ale teraz mieszkamy ponad 1000km więc troszkę łatwiej utrzymać wszystko w tajemnicy 🙈 za pierwszym razem się wygadałam z płcią bo powiedziałam "a jakby był później chłopiec to też będzie ten kolor pasować" 🤣🙈

reklama
Przywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa ✊✊ niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze. 🤍🤎
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
Witamy 😁

Przywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa ✊✊ niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze. 🤍🤎
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
no nareszcie jesteś 😆

właściwie nie tyle że się opłaca, tylko ceny są podobne jak w Polsce a zarabia się 4x tyle. No ale teraz ceny jedzenia tak poszły w górę, że bardziej się opłaca kupować meble, agd i zabawki dla dzieci niż jedzenie 🤣🙈
Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...

Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...
Moja mama mieszka w Niemczech. Zarobki normalne, wystarczają na godne życie. Nie mówię o luksusach, ale za 50 euro zrobi zakupów na kilka dni, mięsa, płyny, owoce itp itp. A tu co za 50 zł. Obiad na jeden dzień , jeszcze na napoje trzeba dolozyc

reklama
COLLAGE_20231006_185129.jpg

Na Wieczór już mam co głaskać 😅😅♥️

Do góry