reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ekstra !!! Zawsze marzyłam o takich informacjach ciekawych , ale nie umiem dochować tajemnicy i od razu się sprzedaje 🤣🤣
ja też jestem gadułą 🙈 ale teraz mieszkamy ponad 1000km więc troszkę łatwiej utrzymać wszystko w tajemnicy 🙈 za pierwszym razem się wygadałam z płcią bo powiedziałam "a jakby był później chłopiec to też będzie ten kolor pasować" 🤣🙈

reklama
Przywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa ✊✊ niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze. 🤍🤎
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
Witamy 😁

Przywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa ✊✊ niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze. 🤍🤎
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
no nareszcie jesteś 😆

właściwie nie tyle że się opłaca, tylko ceny są podobne jak w Polsce a zarabia się 4x tyle. No ale teraz ceny jedzenia tak poszły w górę, że bardziej się opłaca kupować meble, agd i zabawki dla dzieci niż jedzenie 🤣🙈
Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...

Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...
Moja mama mieszka w Niemczech. Zarobki normalne, wystarczają na godne życie. Nie mówię o luksusach, ale za 50 euro zrobi zakupów na kilka dni, mięsa, płyny, owoce itp itp. A tu co za 50 zł. Obiad na jeden dzień , jeszcze na napoje trzeba dolozyc

reklama
COLLAGE_20231006_185129.jpg

Na Wieczór już mam co głaskać 😅😅♥️

Do góry