ja też jestem gadułą ale teraz mieszkamy ponad 1000km więc troszkę łatwiej utrzymać wszystko w tajemnicy za pierwszym razem się wygadałam z płcią bo powiedziałam "a jakby był później chłopiec to też będzie ten kolor pasować"Ekstra !!! Zawsze marzyłam o takich informacjach ciekawych , ale nie umiem dochować tajemnicy i od razu się sprzedaje
reklama
Żołna
Fanka BB :)
WitamyPrzywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze.
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
no nareszcie jesteśPrzywitam sie i ja. Ostatnia miesiaczka 4.09 tak jak u @joasia19
Termin na 9-10 czerwca (zalezy wg ktorej apki bo uzywam kilku).
To moja druga ciaza, mam juz 15 miesiecznego synka z lipca 22. Tak jak @Erina123
Wizyta dopiero 27.10 ale moze uda sie wczesniej w Polsce (mieszkam w Holandii).
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie, za wszystkie bety, badania i przede wszystkim za malenstwa niech rosna zdrowo a my zebysmy mialy nudne ciaze.
Moja jak narazie taka jest - bezobjawowa, tylko czasem troche brzuch boli i co jakis czas uczucie jakbym okresu dostala. Wiec wizyty w wc zawsze na wdechu i z dusza na ramieniu.
Lilkamilka97
Miałam tak 2 dni temu i ustało. Dla świętego spokoju sprawdziłam przyrost bety i progesteron. Jeśli jesteś zmartwiona, to zrob badanie, to Cię powinno uspokoićJejku, właśnie byłam w toalecie i miałam troszkę śluzu podbarwionego na brązowo myślicie, żeby powtarzać jutro betę z progesteronem?
Merlot
witaj po drugiej stronie i na drugim forum kochanano nareszcie jesteś
Bardzo sie ciesze ze razem bedziemy przez 2ga ciaze przechodzic
też się cieszęwitaj po drugiej stronie i na drugim forum kochana
Bardzo sie ciesze ze razem bedziemy przez 2ga ciaze przechodzic
Mrs.Alice
Jeszcze gorzej przykro mi bardzoprzykro mi ja straciłam synka w 28 tygodniu ciąży
Madame JS
Wow, 4x więcej to nieźle!właściwie nie tyle że się opłaca, tylko ceny są podobne jak w Polsce a zarabia się 4x tyle. No ale teraz ceny jedzenia tak poszły w górę, że bardziej się opłaca kupować meble, agd i zabawki dla dzieci niż jedzenie
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...
Mrs.Alice
Moja mama mieszka w Niemczech. Zarobki normalne, wystarczają na godne życie. Nie mówię o luksusach, ale za 50 euro zrobi zakupów na kilka dni, mięsa, płyny, owoce itp itp. A tu co za 50 zł. Obiad na jeden dzień , jeszcze na napoje trzeba dolozycWow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...
reklama