reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Hej :) ja się witam. Pierwsza beta za mną, dziś druga żeby zobaczyć przyrost. Do lekarza się dopiero umówię bo jestem jeszcze przed terminem miesiączki dopiero w niedzielę na 4 tydzień się przekręci :) beta była 17,4 w środę, a progesteron 22,77. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ❤️
Witamy :)

reklama
Dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie na badania i chciałam iść w sobotę rano je zrobić i tak się zastanawiam, że może jeszcze betę dorzucić? Niby sobie obiecałam, że już nie będę badać, no ale... tylko to mogę zrobić, bo do wizyty tak daleko 😭
A na jakie badania dostałaś skierowanie ?

U nas najbliższi dowiedzą się dopiero jak będzie widać :) nie będziemy nikomu mówić.
U nas wie moja mama i rodzeństwo , mamy za bliski kontakt żeby dało się ukryć. Tym bardziej jestem szczupła i brzuszek ciążowy już widać popołudniami , nie da się sciemnic 😅 moja mama dzisiaj do nas dzwoni i mówi , że już ma wózek i fotelik. Ale nie przyjmujemy póki co żeby nie zapeszyc. Jest szybsza od nas 🤣

U nas wie moja mama i rodzeństwo , mamy za bliski kontakt żeby dało się ukryć. Tym bardziej jestem szczupła i brzuszek ciążowy już widać popołudniami , nie da się sciemnic 😅 moja mama dzisiaj do nas dzwoni i mówi , że już ma wózek i fotelik. Ale nie przyjmujemy póki co żeby nie zapeszyc. Jest szybsza od nas 🤣
hahaha wiadomo każdy robi jak uważa 😁 ja po prostu po swoich przeżyciach nie umiem tak się cieszyć jak kiedyś 😞

reklama
my powiemy w listopadzie, mojej rodzince powiemy 11 listopada (w urodziny mojej mamy) tak samo dowiedzieli się o pierwszej córce. Wtedy mama dostała kartkę z napisem, że to idealny wiek żeby być babcią, a teraz kupimy bodziaki z napisem starsza siostra I poprosimy babcię, żeby młodej bluzę zdjęła 🙈 tak samo chcemy powiedzieć teściom z tym że poprosimy o zdjęcie bluzy chrzestnej, która sama jest w ciąży I ma termin na kwiecień, tylko muszę się pilnować żeby się nie wyglądać bo ostatnio gadamy prawie codziennie o ciąży z tym że o jej 🤣🤣 tylko babci musimy powiedzieć wcześniej bo mieszka 2 piętra pod nami i mamy spostrzegawcza sąsiadkę co lubi ploteczki🤦‍♀️ a chcemy zeby babcia wiedziala od nas a nie od niej. No ale powiemy dopiero po usg.
Z pierwszą powiedzieliśmy bardzo szybko bo wtedy już strasznie wymiotowałam i nie chciałam żeby ktoś pomyślał że jelitowke im na imprezę przywiozłam 🤣
Ekstra !!! Zawsze marzyłam o takich informacjach ciekawych , ale nie umiem dochować tajemnicy i od razu się sprzedaje 🤣🤣

Do góry