mollyyy
Fanka BB :)
Łożysko mam nisko, 14 tydzA po czym ginekolog stwierdza , że to nie dziecko ? Gdzie masz łożysko i który jesteś tydzień ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łożysko mam nisko, 14 tydzA po czym ginekolog stwierdza , że to nie dziecko ? Gdzie masz łożysko i który jesteś tydzień ??
Piękne imię Łucja. W domu mamy Alicję i drugie gdyby było dziewczynka , myślałam właśnie nad Łucją lub NadiąCześć dziewczyny, wczoraj mieliśmy usg i lekarka mówiła, że na jej oko dziewczynka, choć takie 100% potwierdzenie będziemy mieć na drugich prenatalnych w połowie stycznia.
Aktualnie jestem w 16 tygodniu, prawie w ogóle nie mam brzuszka, ważę mniej niż przed ciążą (ale mam bardzo niziutkie tsh i prawdopodobnie to dlatego chudnę), mam łożysko na przedniej ścianie i nie czuję w ogóle ruchów.
Bardzo jestem ciekawa czy to faktycznie dziewczynka, jeśli tak, będzie miała na imię Łucja
Wczoraj byliśmy oglądać większe mieszkanie i prawdopodobnie się na zdecydujemy, ma salon z kuchnią i dwa pokoje i jeden z nich chcielibyśmy urządzić jako pokój dziecka i bardzo mnie to ekscytuje
Kiedy odbierasz wyniki ?Cześć dziewczyny dopiero dziś znalazłam to forum
Jestem z śląska, mam 28 lat a termin porodu - 24 czerwiec. Jestem po pierwszych prenatalnych, USG idealne, niestety krew wszystko popsuła. Ryzyko ZD 1:135, czekam na wyniki NIFTY - największy stres w życiu