Ja to zamierzałam nie mówić szefowej póki się da, bo nie chciałam jej zniechęcać do siebie i do dziecka. Powiedziałam jej, bo miałam zwolnienie na tydzień z powodu lecącej krwi, a ta mi powiedziała, że się cieszy i bym uważała na siebie. Syn szefowej też się ucieszył o dziwo. Czasem nie trzeba się martwić na zapas.
reklama
Indiazulualfa
Fanka BB :)
Mój narzeczony dzisiaj wypalił, że jakby była dziewczyna to On chce Maja bo wszsytko to miało miejsce na wakacjach na Majorce i maja majorka mu się zgrywa, wariatKto tak jak ja ma już imiona wybrane?
Jeszcze pęcherzyka nie ma ale już czekam na swoją Basię, Hanię albo Julka
Widzisz, i od razu czujesz się lepiej. Kamień z serca.No na pewno nie zwolni, powiedziałam mu i jest ok. Mam to chociaż za sobą. Głównie chodziło mi o to, żeby pracować normalnie i żeby ludzie nie gadali ale ni nie pyklo
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
U nas Nina albo LeonKto tak jak ja ma już imiona wybrane?
Jeszcze pęcherzyka nie ma ale już czekam na swoją Basię, Hanię albo Julka
bleucoco
Tak, pracodawca widzi kod literowy B. Ja w poprzedniej ciąży zrezygnowałam ze 100% zasiłku i brałam L4 bez kodu ciążowego na 80%. Tak tylko piszę, że tak można we wczesnej ciąży, jak ktoś nie chce się ujawniać Ginekolog powinien się o to zapytać.Kierownik i tak zobaczy, że to ciążowe
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
@Ela82.
@Szarli
@Gwen89
@prettyinflowers
@Natalia.99
@CaroShell
@ana90
Wysyłam listę do moderatorki, ktoś jeszcze?
@Szarli
@Gwen89
@prettyinflowers
@Natalia.99
@CaroShell
@ana90
Gwen89
mam nadzieje ze tym nie zapesze@Ela82.
@Szarli
@Gwen89
@prettyinflowers
@Natalia.99
@CaroShell
@ana90
bleucoco
Szkoda, że ginekolog Ci o tym nie powiedział i nie zapytał się czy chcesz z kodem literowym B na 100% czy bez kodu na 80%Och noł, to muszę mu napisać zanim Zobaczy, fuck nieprzemyslalam tego
bleucoco
Bierz L4 zwykłe, jeśli źle się czujesz, bez kodu B. Masz takie prawo, a nikt nie dowie się o ciąży!U mnie niestety też. Dlatego nie chciałam. Nie zniosłabym tego współczucia jeśli stracę to dziecko. W przyszłym tyg i tak pracujemy tylko pon i wtorek to jakoś dam radę.
reklama
bleucoco
Kochana, a Ty nie miałaś OM dzień przede mną? Ja miałam 24.09 i jutro mam 5+0Pisałam na październikowych staraczkach, napisze tez tu- bo stoję w rozkroku nadal ;D
Byłam wczoraj ja usg, niestety jeszcze nic nie widać, beta 1672 wczoraj, sprawdzę przyrost w poniedziałek.
Ale wiem ze nic nie wiem
Generalnie nie wiem jak liczyłam ze byłam wczoraj 6+0 to 5+0!
Jakbym nie żyła w błędzie ze jest tak wczesnie to bym odpuściła lekarza serio
Pani doktor mówi ze może tak być JESZCZE. Ae mam się nie nastawiać w żadnym kierunku
Jak beta będzie git to raczej i coś z tego będzie
Wiec abo zagoszcze na dłużej albo wracam na staraczki