prettyinflowers
Fanka BB :)
Hej, ja też się trochę spóźniłam z wątkiem prywatnym więc gdybyście robiły listę to prośba o dopisanie mnie, z góry dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam ale rozłożyli ręce oraz u 3 lekarzy prywatnieByłaś w szpitalu ?
Haha ja w poprzedniej ciąży miałam to była o nią taka wojna… No ja musiałam walczyć z mężem, który jak tylko na chwile ja zostawiłam już się na niej uwalił i psem, który jak tylko widział, ze leży to zwijał się w kłębek, kładł pyszczek na górze i spałJak mój mąż zobaczył jaką poduszkę kupiłam to mówi „ boże zamów mi taką poduszkę. Jak z tym się zajebiście śpi” xd
Zdjęcie z teraz hahaHaha ja w poprzedniej ciąży miałam to była o nią taka wojna… No ja musiałam walczyć z mężem, który jak tylko na chwile ja zostawiłam już się na niej uwalił i psem, który jak tylko widział, ze leży to zwijał się w kłębek, kładł pyszczek na górze i spał
preglife dodaje zawsze jeden dzień dodatkowy ,trzeba samemu zmienićDzień dobry!
Dziewczyny przypomnijcie mi zasadę liczenia tygodni z OM. OM miałam 24.09, a preglife i flo pokazuje mi 5+0, a ciąża+ pokazuje 4+6. Nie pamiętam jak to się samemu liczyło OM to była jako 0+1?
Dzięki za podpowiedź, udało mi się zmienićpreglife dodaje zawsze jeden dzień dodatkowy ,trzeba samemu zmienić
to właśnie ten widok kiedy wracałam z toalety te poduszki to magiaZdjęcie z teraz haha