reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja już całą w stresie przed lekarzem, którego mam dopiero na 12:15 xd takie ciulstwa mi się w nocy śniły, że dajcie spokój… PRZYPOMINAM O GRUPIE PRYWATNEJ W MOIM PROFILU! KTO MA OCHOTĘ DOŁĄCZYĆ ZAPRASZAM, DZIŚ O 20 ZAMYKAM NA PRYWATNĄ :)
Hej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę :) Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? 🙂 Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 🙂 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę 😂 Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać 🙂 Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo 🥰🤞🏻

To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka 🙂 Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków 🤞🏻 Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie! 🤞🏻🤞🏻

IMG_6249.jpeg

reklama
Gratuluję:) czekam z niecierpliwością na wiadomości z wizyt, ja mam już zaplanowane wszystko do roku po urodzeniu dziecka, dzisiaj miałam przypływ dobrego myślenia i już wiem jak sobie sytuację w pracy ogarnę itd, ciekawe jak życie mnie zweryfikuje xD dzisiaj spontanicznie zrobiłam sobie jeszcze raz betę i progesteron żeby mieć na jutrzejszą wizytę świeże wyniki:)

Hej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę :) Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? 🙂 Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 🙂 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę 😂 Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać 🙂 Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo 🥰🤞🏻

To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka 🙂 Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków 🤞🏻 Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie! 🤞🏻🤞🏻

Zobacz załącznik 1578204
Witamy ❤

reklama
Ja mam tak samo oprócz cyckow i uderzeń gorąca to czuje się normalnie jak nie w ciazy 😅 Robię dzisiaj betę ostatnia przed wizytą i jakoś tak mam złe przeczucia 🤐
Ja mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze 🤢 nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje 🤪

Do góry