reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja już całą w stresie przed lekarzem, którego mam dopiero na 12:15 xd takie ciulstwa mi się w nocy śniły, że dajcie spokój… PRZYPOMINAM O GRUPIE PRYWATNEJ W MOIM PROFILU! KTO MA OCHOTĘ DOŁĄCZYĆ ZAPRASZAM, DZIŚ O 20 ZAMYKAM NA PRYWATNĄ :)
Hej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę :) Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? 🙂 Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 🙂 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę 😂 Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać 🙂 Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo 🥰🤞🏻

To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka 🙂 Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków 🤞🏻 Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie! 🤞🏻🤞🏻

IMG_6249.jpeg

reklama
Gratuluję:) czekam z niecierpliwością na wiadomości z wizyt, ja mam już zaplanowane wszystko do roku po urodzeniu dziecka, dzisiaj miałam przypływ dobrego myślenia i już wiem jak sobie sytuację w pracy ogarnę itd, ciekawe jak życie mnie zweryfikuje xD dzisiaj spontanicznie zrobiłam sobie jeszcze raz betę i progesteron żeby mieć na jutrzejszą wizytę świeże wyniki:)

Hej Dziewczyny! Poczekajcie proszę na mnie, mam nadzieję, że do Was dołączę :) Będę mogła później zapisać się do prywatnej grupy, jak tutaj nikogo nie będzie? 🙂 Czekam na wyniki bety, proga i TSH dziś wieczorem tak około 19 🙂 Termin z OM wychodzi mi na 30.06, więc zamykałabym listę 😂 Teoretycznie jeszcze w środę powtórka bety mnie czeka, ale chciałabym się przywitać 🙂 Test z dziś pokazał dwie kreski w 12 dpo 🥰🤞🏻

To będzie moja druga ciąża, mam synka 3 latka 🙂 Kiedyś miałam PCOS, więc jestem dumna i niepewna jednocześnie, że udało się w 4 cyklu bez leków 🤞🏻 Jestem tylko na euthyroxie i acardzie z uwagi na NT i słabe przepływy w tętnicy macicznej w pierwszej ciąży. Co ma być to będzie! 🤞🏻🤞🏻

Zobacz załącznik 1578204
Witamy ❤

reklama
Ja mam tak samo oprócz cyckow i uderzeń gorąca to czuje się normalnie jak nie w ciazy 😅 Robię dzisiaj betę ostatnia przed wizytą i jakoś tak mam złe przeczucia 🤐
Ja mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze 🤢 nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje 🤪

Do góry